hits

Tina Andreassen | Mer enn bare en mammablogger

Hadde sex som 12 åring

  • 04.02.2018 kl.10:57


 

Jeg for det så vondt inni meg når jeg tenker tilbake igjen på den tiden. Jeg gjorde noe veldig dumt som 12 åring, og turte ikke å si noe til min mamma. Jeg har gått å kjent på anger helt siden den dagen det skjedde. Jeg hadde faktisk sex som 12 åring, og latet som ingenting. Jeg ville ikke at noen skulle få vite om det, fordi jeg skammet meg så utrolig mye for det jeg gjorde. Jeg tenkte ikke så mye mer over det etter vært, og levde bare et helt vanlig liv. Eller et helt vanlig liv er vel tydeligvis ikke helt riktig. Jeg hører at folk sier at når de var 12 år så lekte dem og hadde det gøy, men det gjorde ikke jeg. Jeg satt på rommet mitt å spilte eller så på tv. Jeg lekte ikke lenger når jeg var 12 år gammel. 

 

Uansett jeg tenkte ikke noe over at jeg faktisk kunne bli gravid. Tanken slo meg ikke i det hele tatt den tiden. Jeg var sammen med hun ene venninna mi, og gikk på skolen å drev med masse tull å nevnte ikke noe om det som hadde skjedd i det hele tatt. Jeg var ikke noe stolt over at jeg hadde hatt sex som 12 åring - IKKE i det hele tatt. Jeg var mer skamfull over det jeg hadde gjort, så derfor holdt jeg kjeft til alle, og da mener jeg absolutt alle! Tiden gikk, og jeg fant plutselig ut at jeg ventet en gutt. Mamma var kjempe sur, det var egentlig alle. Jeg ble enda mer skamfull å angret som bare det for at jeg ikke var ærlig med mamma fra første stund, sånn at dette ikke trengte å skje. Jeg skuffet mamma, og alle andre i familien! Men jeg var bare 12 år, og turte ikke å prate om noe sånt til noen. 

Livet mitt ble bokstavelig til et helvete uten like. Jeg mislikte livet mitt, og jeg ble sett ned på som noe annet rart. Til og med mine lærere snakket dritt om meg foran elevene på skolen. Jeg visste ikke lenger hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg ville i hvert fall ikke gå på noe skole lenger, så jeg sluttet litt før 7 klasse var ferdig. 

Jeg har ikke hatt det noe enkelt siden den tiden. Jeg har slitt så utrolig mye i mange år nå på grunn av dette. Jeg kjenner fremdeles på en skam over at jeg faktisk har gjort det jeg har gjort.  Og det har vært alt for tungt å prate om det i alle år, men det er ikke noe jeg for gjort noe med. Jeg vil jo ikke skamme meg eller på en måte, fordi jeg har jo faktisk klart meg.

 

Jeg synes f.eks ikke noe om at andre på 12 år skal ha sex. Når jeg tenker på det den dag i dag, så tenker jeg litt sånn som andre tenkte om meg på den tiden jeg var så ung. Men jeg hadde aldri slengt dritt til de personene uansett, og det er ikke bare noe jeg sier fordi jeg selv har vært i den situasjonen. Men fordi jeg er ikke den jenta som går rundt å prater dritt om andre, uansett hva de har gjort i livet. 

Det er veldig synd å si det, men det finnes mange flere av oss som faktisk har blitt gravide i en så ung alder. Det er bare ikke like mange som har vært åpne om det, og det forstår jeg så utrolig godt. Jeg skjønner nesten ikke hvorfor jeg åpner meg opp sånn på en blogg, men jeg har fått høre om så utrolig mange som har vært i samme situasjon som meg, og jeg vet at hvis jeg er åpen med dere, så kan jeg hjelpe noen andre, mens andre kanskje bare blir provoserte, men helt ærlig så driter jeg i de folkene som blir provoserte. 

Selv om jeg har skammet meg over det jeg har gjort i så mange år nå, så er jeg samtidig veldig stolt. Jeg har faktisk klart meg, og jeg har allerede tre sønner, og jeg har vist for veldig mange at de har det bra, og jeg har klart meg. Jeg skammer meg over at jeg var 12 år når jeg hadde sex, og at jeg ble mamma for første gang som 13 åring, men jeg er uansett veldig glad for at jeg har klart meg, og for at jeg har Joachim!

6 Kommentarer

livetmitt93

04.02.2018 kl. 11:25
man kan ikke tenke slikt, for fortid er fortid <3
livetmitt93: Ja det er sant <3

Iris Taklo

04.02.2018 kl. 11:46
Folk kan bli stygge når noe ''unormalt'' skjer, ting som ikke går etter normen i dagens samfunn. I dag er til og med 20 for ungt, mens for 60 år siden var det helt normalt å få barn 16-20 års alderen.

Jeg fyller 27 i år og føler meg fortsatt som en ungdom, tenker at å få barn må vente noen år. Poenget er at alle er forskjellige, noen blir raskere voksne enn andre, og noen tvinges til det utifra omstendighetene. Det meste går bra bare man går inn for det, og det som irriterer meg med samfunnet og mennesker, er at i din situasjon kom det til å gå bra uansett - det eneste som gjorde at det kunne gått til helvete, var disse dømmende slemme menneskene som prøvde å trykke deg ned selv om gjort er gjort! Hvorfor ikke støtte deg så det går best mulig!? Noe jeg håper de alle gjorde etter hvert. Det bare irriterer meg at de ikke backa up med en gang!

Ønsker deg alt godt og lykke til videre :-D
Iris Taklo: Tusen takk for denne kommentaren :D Godt å vite at det faktisk finnes noen mennesker som tenker litt annerledes <3

Vilde

07.02.2018 kl. 16:26
Lest endel på bloggen din å det virker faktisk som du er stolt over det, med tanke på hvor mange ganger du skriver om det. Jeg for min del ville hvertfall skånet mine barn fra å kunne ligge øverst på google med disse overskriftene du setter.
Vilde: Er ikke det at jeg er stolt over det jeg har gjort, men jeg er jo naturligvis stolt over at jeg har klart meg. Og det finnes så mange som har sittet i samme situasjon, men som sagt så er det ikke så mange som er åpne om det og det forstår jeg på mange måter. Hva du vil gjøre er ikke naturligvis det jeg vil gjøre. Det som har skjedd det har skjedd, og det er ikke noe jeg vil skjule.

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no