hits

Tina Andreassen | Mer enn bare en mammablogger

Det måtte bare komme

  • 05.02.2018 kl.14:08

Nå er det mandag igjen, og den mandagen startet ikke akkurat så veldig bra. Jeg ligger alltid i senga og venter på at noen barn skal komme å si dem er syke eller noe, og den kom selvfølgelig i dag. Og selvfølgelig så måtte det bare være den type syk som jeg frykter for hver eneste kveld/natt. Jeg håper for all del at det går over like fort som den kom. Blir kvalm bare av å tenke på det faktisk. Men sånn er det når man har barn på skole og barnehage, og der går det mye dritt nå dessverre. Jeg håper bare at jeg i hvert fall kan få slippe det, jeg har ikke tid til å bli dårlig med tre barn alene, så jeg håper jeg klarer å lure meg unna. 

Så da er del vel ikke lenge til det er neste barn sin tur, så nå sitt jeg bare å venter på telefon, haha! Mammalivet er ikke bare bare. Det er faktisk sånne type ting jeg misliker mest med å ha barn om jeg kan være helt ærlig, også er det så typisk at hvis en for det, så får alltid den andre det rett etterpå når den neste har blitt frisk igjen. Huff æsj dette ble ikke et fint innlegg, men sånn er det!
Jeg får vel bare prøve og nyte det å være frisk nå, og prøve å vaske unna enda mer klær. Og holde huset veldig rent og pent for å få vekk alt som har med sykdommer å gjøre og håpe på det beste. Hvis jeg blir syk, så er i hvert fall hjemmet ryddig (selv om det aldri varer lenger en 1-2 timer, kanskje litt overdrevet det å) Jeg misunner faktisk de som klarer å ha det helt strøkent i hele hjemmet 24/7 med små barn. Jeg prøver alltid så godt jeg kan, men samtidig så vil jeg ikke bare gå rundt å rydde hele dagen heller. Men på en annen side, så skal det vel ikke være hundre prosent strøkent i ett småbarnshjem ;-)

3 Kommentarer

livetmitt93

05.02.2018 kl. 15:44
huff :/

Stella Kolstad

05.02.2018 kl. 16:08
Lykke til!

Silje

05.02.2018 kl. 18:56
Huff, så kjipt. Håper det kommer seg fort, og ikke smitter for mange!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no