hits

Tina Andreassen | Mer enn bare en mammablogger

Noen fordeler med å være singel

  • 07.02.2018 kl.12:24


 

Nå som jeg er singel, så synes jeg det er greit og komme med noen fordeler med å være singel. Det er jo noen fordeler man har som gjør det helt greit å være alene. Jeg har alltid vært ei forhold`s jente, og er nok fremdeles det samtidig som jeg egentlig liker singel livet litt også. Det er lenge siden jeg har vært singel, så nå vil jeg nyte det så godt jeg kan, for plutselig så er det en ny en som kommer inn i bildet, og da vet man aldri om man blir singel igjen eller ikke. Så når man først har blitt singel så må det nytes, og det skal jeg gjøre!

♦ Ha senga for meg selv. Jeg kan ta så stor plass jeg bare vil, uten å få klager på at den andre holder på å dette ut av senga.
Ja, jeg kan faktisk ta stor plass i senga når jeg sover, haha. Nå som singel så ligger jeg i midten som regel.

♦ Kan se på akkurat hva jeg vil på tven, uten å få høre at det jeg vil se på er kjedelig. Og jeg slipper å se på masse ting jeg egentlig ikke interesserer meg for. 
Jeg ser ikke så veldig mye på tven, men hvis det først er noe jeg vil følge med på så kan jeg bestemme det helt selv. Og hvis jeg vil se serier så kan jeg se på akkurat de seriene jeg selv vil, og det er rett og slett litt deilig.

♦ Kan tenke mer på meg selv uten å tenke på hva den andre vil synes om de valgene jeg tar.
Det er litt godt å bare gjøre akkurat hva jeg vil uten å tenke over hva den andre vil mene om det valget. 

♦ Trenger ikke å gi beskjed om hva jeg skal hvis jeg skal noe. Jeg kan bare gjøre akkurat det jeg vil uten å måtte melde ifra. 
Friheten er også litt god å ha. Nå har jo jeg barn så det er jo ikke alt jeg kan gjøre, men hvis jeg først har fri så kan jeg jo gjøre akkurat hva jeg vil. Kan reise dit jeg vil. Kan rett og slett bestemme helt over meg selv ;-)

♦ Kan spise akkurat hva jeg vil.
Det kunne jeg jo i ett forhold også, men jeg slipper den evige kranglen om hva vi skal ha til middag, fordi vi aldri blir enige. Det blir alltid at den ene ikke vil ha det den andre vil ha. Men nå har jeg ikke det problemet lenger!

Tro meg, det er nok mye mer fordeler enn det også, men jeg kommer ikke på så veldig mye nå i farta!

 

7 Kommentarer

katharina

07.02.2018 kl. 12:52
Du har mange gode punkter, jeg selv er nettopp nylig blitt alene mamma, har ei datter på 14 mnd å vært i forholde jeg var i , i 5 år så er fortsatt litt rart å være 100% alene, men jeg får ikke sengen for meg selv, er ikke helt komfortabel med å sove alene enda, så har datteren min sammen med meg.
katharina: Håper du har det bra <3 Ja, jeg slet selv å sove alene de første månedene faktisk, men nå så bryr jeg meg ikke noe lenger, synes nesten det er litt godt for å være ærlig, hehe :-)

livetmitt93

07.02.2018 kl. 15:58
ha en fin dag :)
livetmitt93: Takk <3

Hanna Marie

08.02.2018 kl. 09:18
Så fint skrevet, mye sant i dette :-) håper du får en fin dag videre!

katharina

08.02.2018 kl. 09:26
Det går bedre å bedre for hver dag <3 Selvfølgelig har jeg dager som er litt tyngre enn andre, men det har vell vi alle en gang i blant :) Men det blir nok lettere å lettere for hverdag, har bursdag i dag så skal gjøre så godt jeg kan for at dagen blir bra :)
katharina: Så godt å høre <3 Du er ikke alene med å ha det sånn. Jeg har virkelig slitt i veldig mange måneder, men jeg kan love deg at det blir bedre ;-) <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no