hits

Tina Andreassen | Mer enn bare en mammablogger

Kafè date

  • 13.02.2018 kl.15:32

I dag så har jeg og Niklas vært på helsestasjon på 6 måneders kontroll hos legen. Niklas vokser som han skal, og han har lagt på seg en del. Han var fremdeles det dem kalte for slank og lang, men han hadde lagt på seg litt mer enn ellers nå, men det har nok også mye med at han får fast føde og ikke bare melk. Alt ellers var fint med han også heldigvis, jeg regnet vel med at han var frisk men er uansett godt å få det bekreftet av en lege. 

Etter at vi hadde vært på helsestasjon så ble vi med venninna mi nedi dala en tur. Litt god og komme seg ut litt, og være med noen andre en bare barna, haha. Så vi har hatt en liten "date" på en kafè og bare kost oss og pratet sammen. Nå er det faktisk lenge tiden sist jeg var ute å fant på noe, så det er nok noe jeg må finne på litt oftere. Det er jo så godt å bare komme seg ut litt, og ikke bare sitte hjemme. Blir vel litt lettere nå mot sommeren kan jeg tenke meg. 

 

 

Nå skal snart de andre barna bli hentet, så da blir det fult kjør i hjemmet igjen. Jeg skal få gjort litt husarbeid igjen, noe som trengs. Jeg synes det er så frustrerende at det blir så fort rotete i ett hjem. Det er så kjedelig og gå rundt og rydde og rydde uten noen nytte, haha. Forstår mamma litt bedre den dag i dag ja, enn når jeg var yngre å var en av de som kanskje gikk rundt å rotet etter at mamma hadde ryddet hjemme ;-)

 

2 Kommentarer

livetmitt93

13.02.2018 kl. 15:35
bra alt var bra :)
livetmitt93: Ja :-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no