hits

Tina Andreassen | Mer enn bare en mammablogger

Den nye gutten får ikke flytte inn

  • 15.02.2018 kl.19:59


 

Er det en ting jeg har funnet ut om meg selv etter at jeg ble singel, så er det at jeg er nok mer ei forhold`s jente enn ei som liker å være singel, selv om singel livet så langt har vært litt godt også. Men det er nok mye med det at alt er så mye enkelere når man er i ett forhold, spesielt når man har barn. Men samtidig så har det vært litt godt å være singel også fordi da har jeg kun hatt meg og barna å tenke på. 

Jeg har ikke vært mye singel i mitt liv, jeg har stort sett bare vært i et forhold. Jeg har alltid vært i lange forhold, så det å plutselig bli singel etter mange år i ett forhold er veldig uvandt. Sist jeg var singel så var jeg bare 15 år gammel, det er litt sykt å tenke på. Å da hadde jeg kun ett barn, og jeg bodde fremdeles hjemme hos moren min, så jeg var aldri alene. Nå så har jeg plutselig tre barn å er alene, og bor alene sammen med barna mine.

Så jeg må innrømme at det var bedre å ha ett barn og bo hjemme hos mamma å være singel, enn å sitte alene med tre barn å bo for meg selv å være singel. Men denne gangen her så skal jeg nok ikke være like rask med å få meg en ny en. Jeg er ikke på jakt etter en ny å dele livet med enda, og hvis jeg først kommer til å bli sammen med en, så kommer nok ikke han til å få lov til å flytte inn med engang jeg blir sammen med han. Så hvis jeg finner en ny en, så vil jeg nok være sammen med den fyren en god stund før han får lov til å flytte inn sammen med meg og barna. Mye av grunnen til det er fordi jeg vil være veldig sikker på den gutten før han får lov til å delta ordentlig i livet mitt sammen med barna mine. Når jeg har tre barn, så vil ikke jeg at de skal knytte seg til en gutt som plutselig blir borte fordi forholdet ikke funket, også skal jeg plutselig finne en ny enn igjen også går ikke det. Jeg vil gjøre så alt skal bli trygt for barna mine, og det beste for barna mine er ikke å knytte seg til mange forskjellige menn for å si det sånn. Så når det gjelder nye menn og barna mine, så kommer jeg til å være veldig forsiktig.

Så jeg kommer ikke til å gå rett i ett forhold med engang jeg blir interessert i en, jeg kommer mest sannsynlig til å drive på med den personen en god stund for å se hva som skjer, og blir jeg sammen med den fyren etter vært da, så skal jeg heller ikke stresse med å flytte inn sammen med han. Jeg har alltid vært alt for rask med å bare gå inn i ett forhold, og det kan jeg rett og slett ikke gjøre når jeg har barn jeg også må tenke på.

 

4 Kommentarer

livetmitt93

15.02.2018 kl. 20:11
en dag finner du en :)
livetmitt93: Det gjør jeg nok mest sannsynlig, men ikke noe stress enda ;-)

Katy

16.02.2018 kl. 07:54
Håper du finner en skikkelig mann og ikke bare en gutt :)
Katy: Ja det håper jeg å ;-) Vil ikke ha en umoden en som ikke er klar for noe ansvar i alle fall, for når man skal ha meg så må man tåle å få et ansvar i livet ;-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no