hits

Tina Andreassen | Mer enn bare en mammablogger

Min aller første gang

  • 16.02.2018 kl.20:13

Min første bestevenn

- Min første bestevenn, det var faktisk Janne Kristina. Hun er fremdeles ei som jeg tar som en bestevenn. Selv om vi kanskje ikke møtes hver eneste dag, så er det slik at når jeg først møter henne, så har vi så mye å prate om og alt faller så naturlig. Det blir aldri stille, og det er akkurat som om at jeg pratet med henne i går, men så har jeg kanskje ikke pratet med henne på flere uker eller måneder. Og hvis det er noe, så kan jeg prate med henne om alt. Vi har virkelig vært med på hverandres oppturer og nedturer. 
 

Første gangen jeg sminket meg

- Jeg begynte å sminke meg litt i en tidlig alder, men det var bare mens jeg var hjemme. Jeg tror jeg var rundt 8-9 år når jeg begynte å sminke meg for første gang. Jeg sminket meg hver eneste dag mens jeg var hjemme, men når jeg begynte å sminke meg fast før jeg skulle på skolen å sånn var i 6-7 klasse tror jeg. Noen synes det er litt tidlig, mens andre synes at det er ganske normalt. Når jeg tenker på det den dag i dag så er det jo litt tidlig å begynne å sminke seg til man skal på skolen allerede som 11-12 åring, men jeg tror det nesten har blitt litt mer normalt i dag enn da - skremmende nok. 
 

Min første kjæreste

- Den første kjæresten jeg hadde var når jeg gikk i 6 klasse tror jeg. Jeg har hatt mange små forhold før det også, men det var i 6 klasse jeg faktisk var sammen med en fyr i ca et halv år tror jeg det var. Jeg vil ikke dele noe navn på bloggen, men uansett jeg husker det veldig godt. Det var vel min første "ekte" kjærlighet faktisk, haha. Husker jeg var helt ifra meg når det ble slutt, det var så utrolig vondt og i hvert fall når det ikke tok så lang tid før han hadde funnet seg ei annen ei som han ble sammen med (kleint å tenke på den dag i dag). Dere kan jo tenke dere hvordan man egentlig er i 6 klasse, haha. Men det er utrolig at jeg faktisk var sammen med han en stund, og venninna mi var sammen med broren hans, haha, huff det var tider :-P 

 

Min første fest

- Min første fest var jeg på når jeg var 15 år gammel, da ble jeg invitert til en fest som de kalte for pimp and hoe eller noe. Jeg husker jeg var sykt nervøs for å dra på den festen. Jeg ble først veldig gira på å dra på min første fest, men skal innrømme jeg fikk kalde føtter når dagen kom. Jeg ble plutselig veldig usikker på om jeg skulle bli med, men jeg var jo litt nysgjerrig også, så det ble jo til at jeg ble med de andre venninnene mine på min alder, og de eldre gutta dems. Og selvfølgelig så var det mange eldre single gutter der som prøvde alt de kunne på oss yngre jenter som også var single. Jeg husker jeg ble spurt om jeg ville bli med han ene hjem. Han mente han bare skulle passe på meg, men han var så på meg hele kvelden så jeg takket nei og da husker jeg han ble litt sur, men heldigvis så var det andre oppegående gutter der som sa til han at han bare kunne dra fordi jeg ikke ville, og det måtte han bare respektere. Så han ga seg heldigvis, å jeg ble sovende på sofaen til han som hadde festen sammen med mange andre folk. Jeg husker faktisk at jeg ble litt små redd når han ene var så på at jeg skulle bli med han hjem. Jeg skjønte jo veldig fort hva han egentlig var ute etter, men han klarte ikke å lure denna frøkna nei. 

 

Min første leilighet

- Min første leilighet var en veldig liten, men veldig koselig leilighet. Der flyttet jeg sammen med pappaen til Marius mens jeg gikk gravid. Jeg var da 16 år når jeg flyttet dit. Jeg husker det var så utrolig skummelt å skulle sove i et annet sted en hjemme hos mamma. Jeg har jo aldri likt å sove borte, men når jeg flyttet for meg selv så måtte jeg jo bare bli vandt til å sove i mitt eget hjem. Jeg husker jeg hørte lyder over alt, og jeg var skikkelig hus redd faktisk, haha. Men herregud så stolt jeg var når jeg endelig hadde fått egen leilighet uten at mamma skulle bestemme. Vi flyttet faktisk inn i den leiligheten 25 desember 2011. Rett etter juleaften så flytter vi, haha. Vi var jo forberedt på det da, så vi fikk jo ganske mye vi hadde brukt for i vår første leilighet til jul. 
Første gangen jeg trente på treningssenter
- Første gangen jeg begynte å trene på et treningssenter var faktisk etter at jeg fikk Marius. Jeg var veldig opptatt av at jeg ville ha en perfekt kropp etter graviditeten med han, men det har nok mye med alderen min å gjøre, og ikke minst kropps presset som er her. Jeg skal også innrømme at jeg alltid har vært veldig opptatt av min egen kropp, og har alltid ville ha hatt en fin kropp. Jeg skal ærlig si at jeg aldri har fått den kroppen jeg ville ha, men jeg har vært passe fornøyd. Det negative er at etter at jeg sluttet å trene på treningssenteret så begynte jeg å gå ned i vekt litt etter litt, og jeg har aldri helt klart å få tilbake normal vekten min.
 

Min første ferie som voksen

- Min første ferie som "voksen"-- Det var i 2013, da ble jeg invitert til å være med hun ene tanta mi til Spania. Da var det så lenge siden jeg hadde vært på en ordentlig ferie, så jeg takket selvfølgelig ja til det, og det beste var at den turen ble jeg spandert på. Husker jeg var sykt nervøs for å stikke ifra min daværende samboer og barn, men klarte uansett og nyte fritiden min i et annet land. Jeg lå mye på stranden og rundt bassenget. Lengter etter en syden tur igjen nå kjenner jeg.

 

1 Kommentar

Nina

17.02.2018 kl. 01:03
Koselig og lese :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no