hits

Tina Andreassen | Mer enn bare en mammablogger

For vondt bare av å skrive det

  • 22.02.2018 kl.14:10


 

Som jeg har sagt mange ganger i det siste, så går jo tiden veldig fort med barn i hus. Jeg synes at tiden kanskje går litt for fort, å nå har jeg rett og slett litt panikk. I går så søkte jeg nemlig på barnehageplass til Niklas, og jeg kjente det knøt seg godt i magen for å si det sånn. Jeg liker ikke tanken på å sende den lille babyen min i barnehagen, da er det plutselig ikke bare jeg som skal ha han men også ukjente mennesker som skal ha han, å få oppleve ting sammen med han. Han begynner jo ikke i barnehagen før han er 1 år, så det er jo fremdeles noen måneder igjen, men allikevel så gjør det vondt å tenke på. Tenk om ikke Niklas har lært seg å gå før han begynner i barnehagen, også er det kanskje de som blir de første til å se han ta sine første steg, huff jeg liker ikke den tanken. Jeg vil selvfølgelig være den første personen som skal se alt det nye Niklas gjør, men mest sannsynlig så kan jeg gå glipp av hans aller første steg, med mindre jeg er veldig heldig at han lærer seg å gå på en helg eller noe når han er hjemme, hehe.

Jeg vet det sikkert høres utrolig dumt ut, men det er noe med det å kunne få se hva barnet sitt mestrer for første gang. Så jeg gruer meg veldig mye til han begynner i barnehagen, og det er selvfølgelig ikke bare fordi jeg er redd for å ikke få med de første skrittene hans, men jeg synes også at det er litt tidlig å sende enn som nettopp har fylt ett år i barnehagen, men jeg må bare fordi jeg må få kommet meg ut i jobb. Det skal bli veldig godt å få kommet meg ut i noe igjen, jeg merker at det er veldig kjedelig å bare gå rundt hjemme, så det kommer til å bli kjempe godt å komme seg ut igjen, selv om det blir hardt å sende Niklas i barnehagen. Jeg skal også sende han i en barnehage jeg ikke har brukt før, så det blir spennende og se hvordan den barnehagen er. Jeg har hørt mye positivt om den, så da får jeg bare håpe på det beste.

6 Kommentarer

livetmitt93

22.02.2018 kl. 14:54
skjønner du gruer deg<3
livetmitt93: <3

Anonym

22.02.2018 kl. 17:27
Det går sikkert fint :) Bare lurer på hvorfor du ikke ønsker å ha han på samme barnehage som broren?
Anonym: Marius begynner på skolen når Niklas begynner i barnehagen, så da har jeg heller valgt en barnehage som ligger nærmere her jeg bor :-)

22.02.2018 kl. 17:51
Å jeg forstår deg så godt. Det er ikke bare lett å sende disse små i barnehagen. heldigvis har de det som oftest veldig bra<3 masse lykke til
Anonym: Ja, de har vel godt av å være i barnehagen å leke med andre små barn enn å bare være hjemme med foreldrene sine :-) <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no