hits

Tina Andreassen | Mer enn bare en mammablogger

Merk alt til barnehagen og skolen

  • 28.02.2018 kl.20:27

//SPONSET//


Det er ingen hemmelighet at med barn i barnehagen så er det en ting som er utrolig viktig å gjøre, nemlig det å merke alle klær og ting. Jeg skal innrømme at jeg har vært veldig sløv der før, og det har virkelig straffet seg. Det er masse klær i fra barnehagen til Marius som har blitt borte, og det er veldig synd å måtte kjøpe mye nytt fordi klærne har blitt rotet bort eller blitt plassert til feil plass så noen andre barn har fått det med seg hjem. Så hvis man merker klærne så slipper man enkelt å greit å miste klær i barnehage eller skole, og det blir mye enklere for de ansatte å vite hva som tilhører hvert barn.

 

Det er veldig fine merkelapper, og du kan enkelt velge design selv så det passer til akkurat DITT barn. Og det er enkelt å se navnet på de merkelappene. Man kan selv velge om man vil ha klistremerker eller strykemerker, og begge deler tåler vaskemaskin og oppvaskmaskin. Dem har super rask levering! For å bestille så kan du enkelt bestille på LAPPELITEN.NO!

2 Kommentarer

Nina

28.02.2018 kl. 21:37
Merker når jeg e vikar på jobben så er det mange klær som ikke er merket og det er irriterende, bra du merker :)
Nina: Ja, det er nok litt vanskelig å holde styr på hva som tilhører hvem når det blir mange. Jeg har dessverre vært enn av de som har vært sløve der, men nå har jeg fått tak i merkelapper så nå skal alt merkes ;-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no