hits

Tina Andreassen | Mer enn bare en mammablogger

Månedens oppsummering februar

  • 28.02.2018 kl.22:00

Nå er februar over for i år, og vi kommer inn i mars. Det vil si at nå kan det ventes litt mer varme i luften, og våren kommer snart for fult. Jeg gleder meg så fælt til det blir ordentlig vår i luften, og at sommeren snart kan komme. Jeg er så lei av vinteren nå at jeg får ikke sagt det nok. Jeg er ikke noe vinter jente i det hele tatt.

Opptur

Den 10 februar så var vi på sykehuset igjen med en liten oppfølging av hoftene til Niklas. Han slet jo med umodne hofter når han var baby, etter at han hadde ligget i seteleie i magen min. Så han måtte bruke pute en liten stund. Han ble jo bra igjen av puta, men det var vanlig med en liten oppfølging igjen når han ble 6 måneder for å sjekke at det fremdeles var i orden, og hoftene hans var kjempe fine. Det var virkelig gode nyheter å få.

Nedtur

Nå i det siste så har det vært en del tenner som har vært på tur i munnen til Niklas, så det har vært noen dager med masse grining, og mye forkjølelse. Han har snart 4 tenner i munnen sin. De to tenne som er nede fikk han opp i januar, og nå har han fått opp en til oppe, også er det enda en som sprenger seg frem i munnen hans nå. Så han er litt urolig om dagen, noe som er litt slitsomt, men det er jo ikke noe godt å ha vondt i munnen, så jeg synes veldig synd på han.

Været

Nå i februar har det vært mange dager mens det har vært veldig kaldt ute, nesten litt for kaldt for å være ærlig. Sola har også begynt å komme frem litt i det siste, og i sola så har det faktisk vært litt små varmt. Vi har kjent at sola varmer litt mer enn det det har gjort ellers i vinter, så nå håper jeg at våren snart kommer for fult.

Bilder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Høydepunkt

Marius har blitt 6 år gammel. Det har vært en veldig stor dag for Marius å fylle 6 år. Det er noe han har ventet på i en god stund. Han har virkelig gledet seg til bursdagen sin, og er veldig klar for å bli skolegutt. Han har vel tellet dager helt siden jul faktisk, haha.

Tanker

Jeg har søkt barnehageplass til Niklas, noe som uroer meg bitte litt. Jeg kjenner jeg gruer meg så fælt til å sende han i barnehagen når han bare er 1 år gammel. Jeg synes det er så tidlig, og vil helst ha han hjemme ett halvt år til i hvert fall. Men allikevel så vet jeg at han kommer til å stortrives i barnehagen, å han kommer til å ha mange andre barn å leke med, og jeg får kommet meg ut av huset og få ett litt mer sosialt liv, noe jeg vet kommer til å bli litt godt.

Mest leste innlegg

Samlivsbrudd med barn i bildet
Hadde sex som 12 åring
Den nye gutten får ikke flytte inn

Instagram HER / Facebook HER / snapshat: tinaandreassen

1 Kommentar

livetmitt93

01.03.2018 kl. 07:28
fin mnd:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no