hits

Tina Andreassen | Mer enn bare en mammablogger

Utrolig hva man blir avhengig av

  • 08.03.2018 kl.14:28
Sånn her har dagene mine gått i det siste. Jeg sitter nok en gang bare hjemme, ikke har jeg en bil som fungerer lenger, så jeg har blitt sittende hjemme helt siden tirsdag. Ikke så fryktelig morsomt å bli uten bil. Man merker det at når man er vandt til å klare seg på egenhånd, og kan kjøre bil når man vil og hvor man vil så er alt så mye enklere, men når man plutselig blir sittende uten noen ting, så føler man seg hjelpeløs og avhengig av andre. Marius har ikke fått kommet seg i barnehagen heller, men har er uansett veldig glad for å kunne få være hjemme, så det er jo ikke det største problemet. Men det å ikke få kommet seg på butikken engang uten å måtte ha hjelp, det er frustrerende. Jeg fikk noen til å kjøre meg i går da, så jeg har jo det jeg trenger, men allikevel så er det så kjedelig å måtte mase på andre fordi jeg kanskje mangler en liten ting på butikken. 

Det høres jo ut som at jeg har vært uten bil i evigheter, og jeg føler at jeg har vært uten bil i evigheter, men jeg har faktisk bare vært bil løs i to dager, haha. Heldigvis så er det en som skal se på bilen min i helgen, og mest sannsynlig så er det bare en liten fille ting, så bilen min blir nok i orden i løpet av helga. Hadde jeg hatt bil, så hadde jeg nok sikkert sittet hjemme å ikke gjort så mye annerledes uansett, men det er det at når man først blir sittende å ikke kan gjøre det man vil, da vil man plutselig alt mulig rart. Det er egentlig helt sykt å avhengig man blir av en bil når man er vandt til å ha en. 

2 Kommentarer

livetmitt93

08.03.2018 kl. 14:30
kjjpt :/
livetmitt93: Ja det er kjempe kjipt :-/ Men hvis det bare er det de fleste tror det er, så er det fort gjort å fikse, så da har jeg bil igjen snart ;-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no