hits

Tina Andreassen | Mer enn bare en mammablogger

Forvirret, og litt usikker på livet

  • 10.03.2018 kl.11:38
Nå går vi heldigvis mot våren igjen, og det er jeg så glad for. Jeg har seriøst ikke hatt noe motivasjon i meg i det hele tatt på flere måneder nå. Jeg har jo slitt med mitt, og jeg har prøvd alt for å få tilbake all lyspunkt i livet, men skal jo innrømme at det har vært vanskelig nå i vinter. Jeg håper at jeg kommer til å få mer motivasjon på alt nå mot våren og fremover. Jeg har jo ikke hatt det så vondt på flere måneder heller. Jeg har for så vidt hatt det ganske greit i hele 2018. Men jeg har fremdeles ikke hatt noe motivasjon i meg i det hele tatt. Det er så mye jeg har hatt lyst til, og mye jeg har hatt lyst til å utføre, men så er det den motivasjonen til å fullføre det. Jeg både håper og tror at alt vil bli så mye enklere nå mot våren og sommeren. 

Jeg har i det siste settet meg masse planer, men så har ingenting blitt fullført. Hva som har gjort at jeg ikke har klart å fullføre alle planene mine det vet jeg faktisk ikke. Kanskje jeg har settet for høye krav for meg selv så det har blitt vanskelig, eller kanskje jeg bare rett og slett har vært for lat. Nei, jeg må seriøst ta tak i meg selv. Ikke sette for høye mål og forventninger av meg selv, for da blir det rett og slett litt for mye, og da er det enkelt å gi litt f... fordi jeg ikke klarer det jeg vil. Så jeg må slutte å prøve så hardt på det jeg vil gjøre, og heller ta det i små skritt. Jeg må rett og slett prøve å tenke litt mer positivt på de små tingene i livet mitt. 

Jeg har det jo egentlig sånn passe bra, så hvorfor kan jeg ikke bare få tilbake all energi og masse motivasjon til livet. Jeg savner det å leve livet, og ikke bare det å tenke på livet, men heller fullføre alt jeg vil her i livet. Jeg er en fæling på å bare tenke på at jeg har lyst til, men som jeg ikke gjør. Så nå kan vinteren bli bli borte, og sommeren kan komme med masse motivasjon til meg ;-)

1 Kommentar

Mammatilto

11.03.2018 kl. 20:47
Lite som tyder på at våren er i anmarsj.. Kjedelig:p

Men får prøve å gjøre det beste ut av det!

Nye gardiner, knitrende ferske tulipaner på bordet, lage påskepynt med de små, bruchetta og hvitvin:)

Har du forresten sjekket vitamin nivået i kroppen? Var selv nesten tom for D-vitamin de siste to vintrene og fikk et kjempe boost av å begynne med tilskudd. Verdt å sjekke :)
Mammatilto: Ja er mye som tyder på at jeg mangler noen vitaminer, så har noen multivitaminer liggende her så har begynt på de nå, så da er det bare å håpe på at det blir bedre :-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no