hits

Tina Andreassen | Mer enn bare en mammablogger

Mars i fjor

  • 10.03.2018 kl.19:43

Mars i fjor var mye annerledes enn mars måneden i år. I fjor så var jeg faktisk gravid på denne tiden her. Det var faktisk i mars jeg skulle få vite hva som skjulte seg i magen min.. Jeg hadde i en så lang periode en følelse på at jeg ventet ei lita jente. Alle symptomene jeg hadde på starten av graviditeten tydet mye på at det var ei jente som skjulte seg i magen min. Men når jeg skulle dra for å ta ultralyden så var det en sterk magefølelse som sa meg at det var en gutt som skjulte seg i magen min, og magefølelsen min hadde så rett for jeg ventet en perfekt gutt!

Det var ikke bare det at jeg var gravid som gjorde mars i fjor annerledes. Det var heller nesten ikke noe snø ute på starten av mars, og i midten og slutten av mars så var det ikke noe snø ute i det hele tatt. Og ikke nok med det, vi hadde også rundt 16-17 varmegrader ute i mars tider i fjor. 

Nå har vi jo ikke kommet så alt for langt ut i mars enda, men det er fremdeles mye snø ute enda, så jeg er ganske sikker på at mars i år kommer til å være mye kaldere enn mars i fjor.

Her er noen bilder som ble tatt i mars 2017!

 


 

 

 

De bildene ute her ble faktisk tatt den 25 mars i fjor

 

Så igjennom klærne til Niklas♥

Jeg tok mye mer bilder enn det her, men den jeg lagret jo alt på den eksterne harddisken min, og den sluttet å fungere i sommer engang. Så jeg har fremdeles ikke fått tilbake bilene mine!

1 Kommentar

Nina cecilie

10.03.2018 kl. 20:43
Fine bilder:) her og mye snø:/
Nina cecilie: Huff ja det er så kjett med så mye snø ute :-/

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no