hits

Tina Andreassen | Mer enn bare en mammablogger

Marius ble overlykkelig av å komme ut av hjemmet

  • 12.03.2018 kl.14:12

(Ser virkelig at håret mitt er slitt :O)
 

Jeg sitter her nok engang uten bil, og jeg kjenner jeg bare blir mer og mer rastløs og føler meg nesten litt fanget i mitt eget hjem. Jeg forstår virkelig ikke de som ikke har førerkort eller bil, det må da være utrolig vanskelig? På en annen side så vet jo ikke dem hvordan det er å ha bil til vanlig, så det blir vel ikke helt det samme for dem som for oss som er vandt til å bare sette oss i bilen å kjøre. 

Jeg har heldigvis fått Marius i barnehagen i dag. Han hadde så godt av å komme seg i barnehagen igjen i dag. Han har lengtet etter barnehagen, og var så klar og syntes det var så godt når vi kom inn til barnehagen i dag tidlig. Jeg forstår han så godt, det er jo ikke noe morsomt å bare sitte hjemme hele tiden når man er barn. Det er ikke noe morsomt for voksne heller. Jeg merket det på han at han ble mer og mer rastløs av seg han også. Ikke hadde han noen å leke med på dag tid, bortsett ifra lillebroren sin selvfølgelig. Så det ble jo bare til at han satt på nettbrettet, og det er i hvert fall ikke sunt for en 6 åring. Så nå håper jeg bare at det er noen som kan fikse bilen min snart, sånn at vi kan leve som vanlig igjen. Det blir liksom ett spørsmål hver dag om han får kommet seg i barnehagen eller ikke.

2 Kommentarer

livetmitt93

12.03.2018 kl. 14:26
kjedelig uten bil :/
livetmitt93: Ja det er veldig kjedelig. I hvert fall når jeg er såpass avhengig av å ha en bil for å få Marius i barnehagen å sånt! Så håper jeg får bilen min i orden igjen snart :-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no