hits

Tina Andreassen | Mer enn bare en mammablogger

Kroppspresset blir større - lær deg å elske deg selv

  • 13.03.2018 kl.13:50

Det er helt sykt at verden har blitt så fæl når det gjelder kvinne kroppen, eller kropper generelt. Jeg kjenner så fælt på det dag inn og dag ut. Vi alle skal være så fine og flotte. Vi jenter skal være tynne og veltrente og vi skal ha store Kim K rumper og vi skal ha store pupper og fylte lepper. Jeg kjenner så godt på all det presset at det er helt fælt. Jeg har aldri vært misfornøyd med rumpa mi, men nå i senere tid så føler jeg at rumpa mi ikke passer inn i vår verden. Jeg har alltid mislikt puppene mine fordi jeg synes de er for småe, og jeg har bare mer og mer lyst til å operere de når jeg ser hvilken verden vi er i, men det er noe som har holdt meg igjen enda, og jeg er rett og slett for redd for å endre på det, men lysten er der så utrolig mye, men mest sannsynlig så skjer ikke det meg. Leppene mine har jeg ikke følt noe press på, fordi jeg har alltid vært super fornøyd med størrelsen på leppene mine. Bare hør på meg nå, nå begynner jeg. Det er helt sykt at vi skal bli så opptatt av alt dette her. 

Jeg skal lære meg og bli fornøyd med meg selv, og det håper jeg at alle andre kan gjøre også. Jeg tror heller ikke at vi vil føle oss så mye bedre etter operasjoner heller. Uansett hva vi gjør med kroppene våres, så kommer vi fremdeles ikke til å bli fornøyde, og vi kommer uansett til å føle på det presset vi har. Har man operert seg så får man høre masse fælt om det, spesielt hvis man er åpen om det på sosiale media. Men hvis vi er naturlige så får vi høre det da også, fordi da får vi høre dag inn og dag ut at vi ikke ser bra nok ut fordi vi har ikke store nok bryster eller stor nok rumpe. 

Det har faktisk blitt så ille at jeg ikke turte og legge ut dette bilde her på søndag, fordi jeg syntes det så ut som at jeg hadde litt mage på bildet. Hvor sykt er ikke det. Jeg blir skremt av meg selv rett og slett. Men nå skal jeg bare gi totalt faen. Jeg er normal, jeg har født tre barn. Jeg skal være så utrolig fornøyd. Nå får jeg sikkert høre av noen at det jeg sier er helt sykt, og at det ikke ser ut som at jeg har fått barn, og at jeg nå legger enda mer press på folk. Men det er ikke sant. Det er nok press som det er allerede og jeg viser en naturlig kropp, og våres naturlige kropper er fantastiske og det er en grunn for at vi har de kroppene vi har. Tenk om vi alle skulle ha vært like, hvor fælt hadde ikke det vært?

Dere merker sikkert allerede nå hvor usikker jeg er på min egen kropp, og jeg vil ikke at dere skal føle mer press på grunn av det jeg sier eller det at jeg legger ut bilder av meg selv sånn. Men det jeg vil frem til er at vi alle må lære oss å bli fornøyde med de kroppene vi har. Snart er det sommer og vi kommer til å se enda mer kroppsbilder på instagram, snapshat og blogger, og vi kommer til å se mange som går rundt i bikini på stranda. Men da må ikke vi som er litt usikre på oss selv føle på alt, så vi ikke skal tørre og vise oss. Vi må bare være fornøyde med at vi ser ut slik vi ser ut. Vi lever i 2018 og det kommer bare til å utvide seg mer og mer jo lengre frem i tid vi kommer, så hvorfor ikke bare være fornøyde med oss selv og lære de neste barna at det beste er å ha den kroppen vi har, istedenfor å bare operere så fort vi føler oss usikre. For det er faktisk ikke noe galt med oss.

Det er en grunn for at folk opererer seg, det er jo fordi dem er usikre, men som regel så blir ikke den usikkerheten borte, man blir bare mer og mer usikker og da bare fortsetter man å operer seg og plutselig så går man på en skikkelig smell. Vi jenter som er usikre vi må bare jobbe med oss selv, og bli fornøyde med de kroppene vi har. Og hvis vi klarer å elske oss selv for sånn vi ser ut, så kommer også alle andre til å like slik vi ser ut, fordi vi lyser av selvsikkerhet!

Hver fornøyde med kroppene deres sånn de er. Vi må lære oss å leve med at vi er født sånn og skal være sånn. Å vil man se litt bedre ut for å føle seg litt bedre, så er det bedre å trene enn å operere seg.

DEL GJERNE INNLEGGET VIDERE, HVIS DU ER ENIG I DET JEG SIER!

8 Kommentarer

Lukas

13.03.2018 kl. 14:50
Helt riktig Tina. Og bra skrevet .
Lukas: Tusen takk <3

livetmitt93

13.03.2018 kl. 14:59
det blir bare værre og værre:/ folk må lære seg og være slikt man har blitt, selv om det er vanskelig <3
livetmitt93: Ja det er så sant, vi alle er fine på hver våres måte <3

baresteinar

13.03.2018 kl. 15:24
For et flott innlegg, reflekter og voksent. Du er super flott som du er og du har hodet på rett sted. Tenk om mange mange kunne lese dette innlegget og få inspirasjon til og tenke det samme som deg, JEG ER BRA NOK!

Kan jeg få lov og linke til dette innlegget fra bloggen min?
baresteinar: Tusen takk for en koselig kommentar ;-) Selvfølgelig skal du få lov til det ;-)

baresteinar

13.03.2018 kl. 15:36
Viktig at slike innlegg kommer frem :) Håper andre som blogger og som leser dette kan videreformiddle eller skrive noe lignene. Starte en kamp mot kroppspresset og fokusere på det gode kvalitetene vi har :)
baresteinar: Ja det har blitt alt for mye fokus på å operer seg enn å være fornøyd sånn man ser ut naturlig. Så jeg håper at folk vil få en liten oppvekker, og at det finnes mange som er enige i det jeg sier :-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no