hits

Tina Andreassen | Mer enn bare en mammablogger

"Toppbloggere legger seg under kniven, så hvorfor ikke gjøre det samme"

  • 14.03.2018 kl.14:15

 

Jeg fikk litt god respons på mitt innlegg i går om kroppspress, og det å være fornøyd med seg selv uansett hvordan kroppen ser ut. Jeg har merket at alt for mange tydeligvis blir alt for påvirket av andre bloggere, og da spesielt toppbloggere. Det er helt greit at mange ser opp til de som er toppbloggere, og at de vil ha de samme kroppene, men jeg synes det blir alt for mye av plastikkoperasjon. Selv om mange toppbloggere har lagt seg under kniven så betyr ikke det at du må gjøre det samme. Jeg synes vi alle skal være fornøyde sånn vi ser ut. Dere ser jo selv hvordan de toppbloggerene har slitt. Dem la seg under kniven fordi dem var usikre på kroppene sine, men de har ikke fått det noe bedre med seg selv for det. 

Det virker som at alt for mange jenter legger seg under kniven fordi forbildet ditt har gjort det. Og det synes jeg blir en helt feil holdning å ha. Uansett hvor mye man ser opp til en person så trenger man ikke å gjøre det samme som det de har gjort. Nå skal ikke jeg bare sitte å prate om kropp, men jeg synes bare at det har blitt litt for mye påvirkning i det siste, og det er så utrolig dumt. Og det å samtidig skylde på de toppbloggerne som har operert seg synes jeg blir helt feil. For det er ingen som har sagt at DU må gjøre det, fordi den og den personen har gjort det.

Det er så utrolig viktig å lære seg selv å elske den kroppen man har, istedenfor å bare tenke på operasjoner så fort  man ikke føler seg bra nok. Jeg vil heller anbefale å trene deg til den kroppen du ønsker istedenfor. 

1 Kommentar

Nina cecilie

14.03.2018 kl. 16:00
Viktig :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no