hits

Niklas begynner i barnehagen litt for tidlig

  • 15.03.2018 kl.17:04

Nå har jeg fått svar på søknaden min om barnehageplass på Niklas. Han fikk selvfølgelig plass, og han kom på den barnehagen som jeg ønsket meg. Så Niklas har barnehageplass fra den 6 august 2018. Jeg kjenner jeg gruer meg så fælt til han skal begynne i barnehagen, men samtidig så har vi nok begge to godt av det. Han får andre barn å leke med, og jeg får kommet meg ut i jobb etter vært. 

Husker jeg gruet meg fælt til Marius skulle begynne i barnehagen første gangen også, men han var i alle fall litt over året. Mens Niklas har akkurat fylt ett år når han begynner i barnehagen. Jeg synes egentlig at det er alt for tidlig å sende barna i barnehagen når de akkurat har fylt ett år, men jeg har ikke noe annet valg når permisjonen min går ut i september. Så da er det best å få han i barnehagen en måned før jeg skal ut i jobb sånn at jeg får tatt de første dagene i barnehagen litt forsiktig. Han kommer nok ikke til å gå fulle dager de første dagene/ukene. Men da vet jeg i hvert fall at han har fått plass, så da kan jeg bare begynne å finne ut av hva jeg skal jobbe som, eller hva jeg skal finne på. 

 

Jeg har forresten fått igjen bilen min. Jeg fikk igjen den tirsdags kvelden. Herregud så godt det var å få bil igjen. Jeg har aldri syntes det har vært så godt å bare starte bilen å kjøre noen gang før. Jeg følte meg skikkelig lykkelig, haha. 

1 Kommentar

livetmitt93

15.03.2018 kl. 17:19
du bestemmer når barnet ditt skal dit:) blir nok bra:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no