hits

Skal vi ha trekant?

  • 18.03.2018 kl.21:00

Jeg kom plutselig på de festene jeg var på i min ungdom. Jeg tror jeg har løyet litt også, fordi jeg har sagt til folk at jeg begynte å drikke når jeg var 15 år gammel, men når jeg tenker meg om så begynte jeg allerede når jeg var 14, jeg fylte 15 det året. Men uansett det var egentlig ikke det som var poenget, haha!

Jeg var på mange fester når jeg var alt for ung. Jeg husker jeg ble invitert til strandfester om sommeren, og jeg hadde det super gøy hver gang. Og den første gangen husker jeg at jeg ble veldig full, men jeg hadde jo ikke drukket så mye tidligere, så jeg ble sikkert litt sånn typisk fjortissfull ;-) Veldig kleint å tenke på nå i ettertid men allikevel, haha!

Jeg begynte å drikke en del husker jeg, fordi jeg måtte komme meg litt over at som hadde skjedd meg tidligere, og jeg hadde vært mye deprimert, så det endte jo med at jeg ble med noen av venninnene mine og mange andre som var noen få år eldre enn oss, noen hadde vel fylt 18, men mange var også under 18 år gamle. 

Jeg var på mange hjemme fester, og endte det jo alltid opp med at jeg lå borte hver gang. Jeg dro aldri hjem, men det var mye med at det var litt vanskelig å komme seg hjem, så det ble til at jeg overnattet der de andre skulle overnatte. Jeg endte ofte opp i senger med en gutt eller en gutt å ei jente, eller bare ei jente. Det skjedde aldri noe, og jeg var ikke interessert til å gjøre noe. Men jeg husker spesielt en fest jeg var på, og da skulle jeg sove i en seng, og der skulle det også sove to til. Det var selvfølgelig ei jente og en gutt. Vi alle sov jo med klær på, det var ingen av oss som kledde av oss. Men jeg husker han ene gutten spurte om vi skulle ha trekant mens vi først skulle dele seng, haha. Men nei det var vel egentlig ingen av oss som var interessert i det, det var egentlig mest ment som en liten kødd, så nei det skjedde ikke, og heldigvis for det, haha!


(dette bilde her er det eneste fyllebildet jeg har fra fortiden, og heldigvis for det tror jeg!)
 

Jeg var også på en fest der to gutter kranglet om å få meg, og dem begge to var veldig interessert til å få meg på kroken. Jeg husker jeg var så kvalm på den festen, og alle kom innpå doen å pratet om at den ene ville datt og den andre ville det og det. Jeg ble jo veldig interessert i han ene som var der, så han andre ble jo så skuffet, og skulle ta livet sitt å hele pakka, så han la seg i veien med et håp om å bli påkjørt, men vi klarte å få han tilbake til huset, haha så utrolig dumt. Han spurte meg uansett opp til flere ganger om jeg ikke ville sove i senga sammen med han, men så sa jeg nei fordi jeg ville sove med han andre, og da ble han enda mer sur og ga oss den at vi kunne bare drite i å sove i senga hans i hvert fall, så da endte det jo opp med at vi sovnet på sofaen. Det var også vi to på samme sofa, og hun andre på den andre sofaen. Herregud så mye drama det var den kvelden, når jeg tenker meg om. Det er ikke alt jeg husker ifra den festen, men jeg husker det ble så ille at det var mange som bare reiste.

Det var faktisk alltid  noe drama som skjedde på alle de festene jeg var på. Alt dramaet kom av sjalusi over jenter og gutter. Det var jo engang jeg var på fest sammen med typen til bestevenninna mi. Han var selvfølgelig utro, og jeg prøvde å være en god venninne og sa det som det var til hun. Men typen hennes nektet og sa at jeg bare prøvde å gjøre alt for å ødelegge for forholdet dems. Jeg husker jeg var så lei meg og ville ikke dra på skolen engang, men etter noen dager så ringte venninna mi meg og sa at hun ville glemme alt som hadde skjedd, fordi hun hadde nemlig fått høre sannheten av hun som typen hennes faktisk var utro med, og sagt at det jeg sa var sant, så vi ble jo venner igjen. Herregud så mye drama som kan skje når man er ung, har sett at det er mye drama som kan skje når man ikke er så ung også, er en grunn for at jeg holder meg litt tilbake ;-) 

Når jeg tenker meg om, herregud så mye dumt man opplever de første gangene man begynner å drikke. Litt pinlig å dele alt dette her med dere, men det er jo litt morsomt å få vite litt om livet mitt når jeg var yngre. Tror faktisk ikke at det er så mange som vet om alt dette her. Ikke engang familien min, så nå fikk de vite noe nytt ;-)

2 Kommentarer

Nina cecilie

18.03.2018 kl. 23:27
Man kan ikke endre på ting:/ alle gjør feil og man lever kun engang:)
Nina cecilie: Det er sant! ;-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no