hits

Dette skulle ha blitt gjort for lenge siden

  • 20.03.2018 kl.12:06

Nå om dagen så er det så godt å være ute. Det kjennes virkelig ut som at våren har kommet på ordentlig. Jeg håper bare at dette er noe som kommer til å vare og at det ikke blir skikkelig kaldt ute igjen. Det har skjedd i to dager i hvert fall nå, da jeg har gått ut for å starte bilen før vi skal reise, at jeg faktisk har fått et så kalt "varmesjokk" når jeg har gått ut at døra. Jeg har forventet at det skal være kaldt, men istedenfor så har jeg fått sola på meg og den varmer veldig til og med på morgen, og det elsker jeg. Nå kan vinterdepresjonen bare gå si vel ;-)

Jeg merker allerede at jeg har begynt å få det så mye bedre fordi vi har gått mot lysere tider. Og det er så herlig. Jeg har endelig fått igjen masse energi å orker å gjøre ting. I vinter så har jeg ikke hatt energi til å gjøre noe som helst. Jeg har også en tvstue i huset her som gutta skal bruke. Jeg har ikke hatt ork til å ordne til dem tidligere, men nå har jeg endelig fått gjort det, og det ble så mye bedre i den stua, så jeg kjente at jeg fikk enda mer motivasjon til å gjøre enda mer i huset her. Så de nærmeste dagene så skal jeg på ikea en tur å få kjøpt inn litt smått med noe nye pyntegjenstander og få litt sommer stemning i huset!

 

 

Beklager for dårlige telefonkamerabilder, men kameraet mitt er strømtomt!

I teorien så har jeg hatt planer om å ordne til en tvstue her for mange år siden, men jeg hadde ikke fått tak i en tv til, og ikke hadde jeg noe barna mine kunne spille på, men så fikk jeg ny tv litt etter jul engang, eller på ny året. Og guttene fikk litt diverse spill ting av broren min hos pappa, så da ble det bra. Da slipper jeg å se på all den spillinga, og alle de filmene de vil se på hele tiden. 

3 Kommentarer

livetmitt93

20.03.2018 kl. 13:21
fint nå og:)

20.03.2018 kl. 18:32
Hvor har du piercing og eller tatovering?
Anonym: Nå har jeg bare piercing i tunga, har hatt i øyenbrynet og på siden på underleppa mi for mange år siden. Tatovering har jeg ikke. Jeg har alltid hatt lyst på, men er så usikker på hva jeg vil ha, og hvor jeg vil ha! :-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no