hits

Noe har virkelig forandret seg etter at jeg ble mamma igjen

  • 21.03.2018 kl.20:55

Nå er det onsdagskveld allerede, og vi har tatt dagen veldig med ro. Joachim var små syk i dag tidlig, så han ble hjemme i fra skolen i dag. Niklas er heller ikke helt i form om dagen . Jeg har nesten ikke fått i han middagsmat eller grøt på to dager nå, men jeg har heldigvis fått i han litt melk og smoothie. Jeg fikk faktisk i han ett matglass i dag da, men grøten har han ikke hatt så lyst på. Han er kjempe tett i nesa, og har hatt litt smått med feber, ikke mye heldigvis - men det har virkelig merkes godt at han ikke har vært helt i slaget de siste dagene. 

I stad fikk jeg i hvert fall badet han litt, og da var han ganske fornøyd men ble veldig grinete på slutten, så da tok jeg han bare opp ifra vannet og fikk prøvd å gi han litt mat igjen før jeg la han i sengen. Han var veldig trøtt og sliten i stad stakkar. Jeg hater når barna mine er syke, jeg får liksom ikke gjort så mye. Joachim ble forsåvidt frisk igjen ganske raskt. Han hadde bare vondt i hodet, og hadde en sånn feber følelse som han kalte det, men jeg tok feberen på han også, men han hadde ikke feber, så han skal tilbake igjen på skolen i morgen.

 

Jeg må si jeg føler meg litt heldig i det siste, jeg har nesten ikke vært dårlig etter at jeg fikk Niklas. Jeg har vært små syk, men har liksom blitt frisk igjen så utrolig fort. Jeg kan ikke husk sist jeg var sånn skikkelig syk. Har hørt noen si at vi som har gått gravide kan ha litt sterkere immunforsvar, så kanskje det er det som er grunnen. Før så ble jeg skikkelig syk og det var ofte, og ikke minst lenge - men nå så er jeg nesten aldri syk, og er veldig glad for det.

2 Kommentarer

Nina cecilie

21.03.2018 kl. 21:14

Janne

22.03.2018 kl. 20:43
Håper de blir friske og får bedre matlyst snart <3 så bra du ikke blir syk:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no