hits

Startet ferien med taco

  • 23.03.2018 kl.20:55

Nå er det helg igjen, og barna mine har vært på sin siste barnehage og skoledag i dag før påsken. Vi har ikke planlagt så veldig mye nå i påskeferien, vi skal kanskje ut å ake og grille noen pølser i løpet av påsken, også skal vi i barnedåp nå på søndag. Og ellers i løpet av påsken så skal Joachim være litt hos pappaen sin, og Marius skal på en liten tur sammen med onkelen sin. Så en koselig påske blir det nok for oss alle uansett. 

I dag så tok jeg med meg broren min så jeg fikk storhandlet litt til påsken. Også fikk jeg kjøpt inn det jeg skal til barnedåpen på søndag. Jeg kjenner jeg gleder meg litt til dåpsdagen, jeg synes det er litt koselig med sånt. Også skal jeg ta noen bilder i dåpen, så broren min skulle hjelpe meg litt med barna mine sånn at jeg får gjort det jeg skal. Veldig greit å ha en bror som vil hjelpe til så mye når det gjelder meg og barna. 

Barna ønsket taco til middag i dag. Det er en stund siden sist vi hadde det nå, så da var det ganske greit. Ellers av dagen har vi bare tatt det med ro, og virkelig kost oss hjemme. Det skal nok bli litt godt med en liten ferie på barna nå, dem blir vel litt slitne av skole og barnehage dem også. Jeg skal i hvert fall prøve å gjøre så det blir en koselig påskefeire på barna!


Nå skal jeg bare fortsette å slappe av, og se om det er noen filmer jeg kan se på i kveld. Det har blitt en vane at hver eneste helg så ser jeg på filmer om kveldene. Enten så ser jeg om det er noen filmer som går på tven, eller så finner jeg noe å se på nettet. Det blir det nok ikke en så alt for sen kveld på meg i dag tror jeg. Er ganske så sliten om dagen for å være ærlig - men sånn er livet som alene mamma, eller mamma i seg selv. 

2 Kommentarer

znippen

23.03.2018 kl. 21:11
Så godt, ønsker deg god ferie :D Feel free til å sjekke ut bloggen min og følge den :D

Nina cecilie

23.03.2018 kl. 23:32
God ferie:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no