hits

Viktig å kose seg i påsken - bare det ikke blir for mye

  • 28.03.2018 kl.21:04

Det er så godt med påskeferie nå. Man skulle vel kanskje ikke tro at jeg merket så stor forskjell på ferie og ikke når jeg bare går hjemme uansett, men jeg merker faktisk stor forskjell. Men jeg tror det har mye med at nå kan jeg bare slappe av uten å tenke på at vi må opp kjempe tidlig å kle på oss for å kjøre videre i barnehagen, og jeg trenger ikke å stresse med å hente unger å lage middag rett etter henting å sånt. Nå kan vi bare stå opp, og kle på oss litt når vi føler for det, også kan vi bare nyte dagene og kanskje lage middag litt tidligere, dra bort litt å bare kose oss uten å tenke på at vi må dra fordi vi må ditt og datt. 

Ellers i ukene så har vi ikke tid til å dra bort til familien. Jeg har jo tid om jeg vil mens barna er på skole og barnehage, men barna vil jo bort litt inni mellom de også. Også er det så mye lettere å kunne finne på litt ute når det er ferie eller helg. I uka ellers så blir det liksom å levere barn, gjøre litt av hva jeg vil - for det meste så er jeg hjemme å styrer og ordner, også er det å hente igjen barn og da er det å spise middag og plutselig så nærmer det seg leggetid igjen. Så jeg føler det blir litt mer avslapping i ferie dager enn ellers, selv om det er mye styr uansett med barn, haha.

Vi skal i hvert fall bare nyte de fri dagene vi har nå, og bare kose oss litt ekstra med godteri, ikke mye men litt i hvert fall. I påsken så er det lov å kose seg litt mer enn ellers, men det er også viktig at det ikke blir alt for mye også. Det er jo ikke bare godteri som hører påsken til, men jeg elsker å spise appelsiner, og det gjør barna mine også, og jeg synes av en eller annen merkelig grunn at appelsiner smaker best i påsken enn ellers, haha. 

 

 

I dag så har vi vært borte meste parten av dagen. Noe som var utrolig koselig. Marius har virkelig kost seg på besøk i dag, og det har vel vi andre også. Det er ikke så alt for ofte det skjer, så må vel nyte den muligheten man har. Joachim har vært borte nesten hele tiden, han har vært mye hos faren min å lekt/spilt med broren min, og nå skal han bort hos pappaen sin etter vært. Så langt så har vi kost oss i påsken, og i morgen så skal vi ut å ake litt hvis alt går som planlagt, og på fredag så reiser Marius bort, også kommer han igjen på lørdag, så det vil være noe som skjer hele tiden selv om det ikke er store ting som skjer.

1 Kommentar

livetmitt93

29.03.2018 kl. 12:03
er lov det:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no