hits

Oppsummering av mars

  • 31.03.2018 kl.21:24

Mars måneden synes jeg har gått så utrolig fort. Det er så mye som har skjedd, og det har vært så utrolig mange fine dager nå i mars. Mye tyder på at våren faktisk har kommet, og det er så utrolig herlig. Jeg elsker vår og sommer så utrolig mye!

Her kommer en liten oppsummering av mars!

Opptur

Det har faktisk vært noen oppturer nå i mars. Jeg har blant annet fått vite at Niklas har fått barnehageplass til høsten. Det er veldig bra for min del at han får begynt i barnehage så lenge jeg skal ut i jobb, selv om jeg synes at det er litt for tidlig å sende han i barnehagen allerede når han nettopp har fylt ett år, men sånn er det bare. Tror han kommer til å trives i barnehagen uansett.

Vi har også vært i barnedåp til den yngste søskenbarnet mitt. Det ble en kjempe fin dag med masse god mat og kaker. Vi var også veldig heldig på den dagen, fordi det var sol ute noe som gjorde det litt godt for ungene å kunne leke litt ute å ikke bare sitte inne på det lokalet vi var. Så det var en kjempe koselig og fin dag!

Også har det vært påskeferie nå i mars, og det har også vært kjempe koselig. Vi har virkelig fått kost oss masse alle sammen. Joachim har vært mye hos bestefaren sin, og hatt en liten ferie hos pappaen sin. Marius har også fått vært på fjellet litt nå i påsken, noe han har gledes seg masse til. Jeg og Niklas har også bare kost oss kjempe masse nå i påsken, så kan vel si at vi alle har hatt en kjempe fin påske. 

Nedtur

Den eneste nedturen min må vel være det at bilen min ble ødelagt i mars. Så jeg ble sittende uten bil i litt over en uke. Jeg følte meg skikkelig avhengig av alle andre, og syntes mye rett og slett ble litt vanskelig. Jeg måtte alltid prøve så godt jeg kunne å få noen til å kjøre Marius til og fra til barnehagen, og jeg var hele tiden avhengig av at noen fikk kjørt meg på butikken å alt som var. Jeg er så avhengig av bil, så jeg følte meg rett og slett innesperret i mitt eget hjem, så jeg ble overlykkelig når bilen min ble reparert igjen for å si det sånn.

Været

Førsten av mars så ble det iskaldt ute, det var faktisk rundt 24-28 minusgrader ute. Jeg hadde nesten ikke lyst til å være utenfor døra i det hele tatt. Jeg kan ikke huske sist det var så kaldt ute faktisk. Men det ble bedre etter vært for i midten av mars og slutten av mars så har det vært ofte varmegrader ute, og sola har vært fremme mye i det siste, og det har faktisk vært kjempe varmt og godt i sola.

Bilder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Høydepunkt

Niklas har sagt HEI, godt og tydelig opp til flere ganger nå i mars. Det har vært kjempe morsomt å høre han si det, selv om jeg tror ikke at det er helt bevisst. Det er nok veldig tilfeldig at han sier hei. Men det har skjedd mange ganger. Når vi var i barnedåp så gikk jeg bort hos tanta mi som holdte dåpen, og plutselig så bare så Niklas på hun og sa heihei, og det har skjedd mange ganger nå i det siste, haha.

Tanker

Tankene mine har handlet litt om kroppspresset som er rundt omkring. Jeg har ett innlegg HER om akkurat det!

Mest leste innlegg

- Mamma som 13, 16 og 22 år gammel
Fødselen min som 13 åring
Fødselen min som 16 åring
Skal vi ha trekant?

Instagram HER/facebook HER/snapshat: tinaandreassen

 

1 Kommentar

Nina cecilie

31.03.2018 kl. 21:43
Fin mnd:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no