hits

April i fjor

  • 01.04.2018 kl.10:39

Nå har vi kommet i april allerede, og da tenkte jeg at det kunne være morsomt med ett lite innlegg om april i fjor. I fjor så var jeg jo gravid på denne tiden her, og det føles ut som en helt annet liv faktisk. Jeg hadde mange vonde og gode dager i april. Det var mye som skjedde på den tiden, som jeg egentlig bare vil glemme, men samtidig så var det noe kjempe fint som skjedde i april også. 

Selv om vi ikke hadde en skikkelig vinter i fjor, så kom det faktisk en del snø i april - men det endte jo alltid opp med at hver gang det begynte å snø, så kom det masse regn dagen etter, så det ble aldri ordentlig hvitt ute, men det ble vanskelig kjøreforhold istedenfor, men langt ifra så ille som året før der igjen. Men heldigvis så hadde vi mange fine dager med masse sol, og jeg husker det var en dag det var så varmt ute at Marius lurte på om vi kunne dra på stranda å bade, haha. 

Noen bilder tatt i april 2017!

 

 

Gravid i uke 22♥

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var en liten titt av april i fjor i hvert fall. Jeg kunne ønske jeg kunne dele masse flere bilder, men som sagt min eksterne harddisk er fremdeles ødelagt og jeg har ennå ikke fått noen til å redde bildene mine. Håper det forresten går an å redde bildene mine!

3 Kommentarer

Maiken

01.04.2018 kl. 11:29
Så gøy med tilbakeblikk! :) den t-skjorten var bare rå! Må finne noe sånt siden jeg blir tante i mai:D
Maiken: Haha, ja det finnes mange sånne bodyer til babyer der det står masse rart :D Denne kjøpte jeg på wish faktisk, haha ;-) Gratulerer som skal bli tante forresten ;-D

livetmitt93

01.04.2018 kl. 12:33
fint og minne tilbake da:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no