hits

Skal bli godt å komme til normalen igjen

  • 01.04.2018 kl.20:32

 

Så langt så har jeg hatt en god start på første april. Jeg har kommet meg ganske så lett ut av den dagen i dag også, i hvert fall så langt. Jeg har ikke blitt lurt av noen, og jeg har heller ikke lurt noen. Det er alltid så mye dumt og så mye av det samme som blir sagt hvert eneste år, så de fleste vet vel at det er tull, med mindre noen faktisk klarer å dra spøken såpass langt at det faktisk er til å tro på, men det fantasien har ikke jeg, så da har jeg heller ikke dratt en aprilsnarr.

Vi har bare tatt livet med ro, og kost oss med litt godteri i dag, eller i hver fall Marius. Vi har vært litt borte på besøk i dag også. Det er litt kjedelig for Marius å bare være hjemme nå. Joachim er jo fremdeles hos pappaen sin, og noen er på ferier så da er det ikke så enkelt å ha noen å være med hele tiden. Litt utpå dagen i dag så fikk han spørsmål av noen gutter i nabolaget her om han ville være med ut en tur da, så litt har han jo fått lekt seg. Men tror det skal bli litt godt å komme til den normale hverdagen igjen.

2 Kommentarer

Nina cecilie

01.04.2018 kl. 20:41
Jeg tror ikke på noe vært år, men artig og lure folk:)

diarymom

02.04.2018 kl. 09:42
Nei, disse aprilsnarrene er det godt å slippe, om en kan :)

Kjenner også at etter påsken skal det bli godt å komme seg tilbake til hverdagen og de kjente rutinene :)
diarymom: Hehe, ja :-) Ja det skal bli veldig godt, merker jeg nesten ikke vet hvilken dager det er nå i ferien engang, hehe :-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no