hits

Niklas 8 måneder

 • 03.04.2018 kl.20:01

Jeg synes de månedene her bare går fortere og fortere. Jeg vil ikke at babyen min skal vokse opp, jeg trives så godt nå mens han er liten. Tiden flyr virkelig avgårde. Om bare 4 måneder så er han en ett åring, og det er jeg virkelig ikke klar for, haha. Hvorfor må tiden gå så fort?!

Uansett, i dag er han 8 måneder allerede. Og han begynner virkelig å bli en stor gutt. Han følger veldig mye med på alt som skjer, og er veldig aktiv. Han elsker oppmerksomhet men det gjør vel de fleste barn. Han sier fremdeles hei inni mellom, men ikke når jeg skal prøve å få han til å si det - det er typisk ;-)

De rutine jeg har på han nå er at vi står opp ved 7 halv 8 tiden og da får han grøt og litt vann, også kjører vi Marius i barnehagen. Også får han en liten lur på dagen ved 10-11 tiden og da sover han i en time som regel, og da får han en flaske med melk og en smoothie og da er det å leke litt på gulvet, også blir han trøtt igjen så da legger jeg han ved 2 halv 3 tiden, og da står han opp igjen ved halv 4-4 tiden og da henter vi Marius i barnehagen også får Niklas litt melk igjen også får han middags mat sammen med oss. Også får han på pysj ved 6 tiden også får han grøt og litt melk også legger han seg for kvelden ved halv 7-7 tiden.


 

♥Niklas liker å få masse oppmerksomhet, og får han ikke nok av det så blir det bare skriking, haha!
♥Han har begynt å like å ha noe i hånden, for å så slippe den og ta den opp igjen. 
♥Niklas kan å klappe, og noen ganger så vinker han.
♥Han er en veldig mamma gutt, hvis jeg bare går ett sted så begynner han å gråte hvis han ikke ser meg.
♥Han følger mye med hvis jeg prater til han, hvis jeg sier noen enkle ord så merker man at han følger veldig mye med for å prøve å gjenta hva vi sier.
 

Sanser og motorikk

 • Spebarnets lek blir stadig mer avansert ettersom koordinereingen bedres. Barnet øver fremdeles på pinsettgrepet, og det er gøy å prøve å plukke opp små gjenstander. Barnet kan nå flytte gjenstander fra den ene hånden til den andre, dunke leker mot hverandre og føre en skje opp i en kopp. 
  Dette er også noe av det han klarer å gjøre.
   
 • Skyver seg bakover i mageleie. 
  Dette er noe han gjør hele tiden nå!
   
 • Enkelte sitter alene uten støtte mot slutten av måneden.

4 Kommentarer

Tine Bjerke

03.04.2018 kl. 21:02
Så vakker! Min Niklas er snart 9 år, så ta godt vare på tiden mens han er liten <3
Tine Bjerke: Ja tiden går så fort ;-) Prøver å nyte alt jeg kan ;-)

znippen

03.04.2018 kl. 21:10
Så utrolig søtt bilde :D Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge meg :)

livetmitt93

04.04.2018 kl. 16:36
søt da:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no