hits

Det var ingen koselig nyhet å få, men det var forventet

  • 06.04.2018 kl.15:11

Den 13 september 2017 når Niklas bare var 6 uker gammel, så fikk jeg vite at Niklas hadde litt for umodne hofter. Jeg viste det vel egentlig litt. For når Niklas lå i magen min så fikk jeg beskjed om at han lå i seteleie, og når han ble født så kom han også med beina sine først, så det ble jo hastekeisersnitt på meg. Dem turte da ikke å rette på beina hans etter fødselen fordi dem regnet med at han kom til å ha en liten hofte feil. 

Så den 13 september så fikk han på seg en hoftepute som han måtte bruke i 6 uker og da måtte vi på etterkontroll for å sjekke igjen. Jeg husker jeg ble litt små lei meg når jeg fikk høre at han hadde umodne hofter. Det så ikke noe behagelig ut å bruke den puta. Jeg fikk beskjed om at det mest sannsynlig var jeg som kom til å plages med puta og ikke han. Men er litt usikker der, for hver gang jeg tok av han puta så lyste han opp. 

Han fikk jo ikke til å sparke med beina, og lå bare stiv som noe annet rart. Jeg er overlykkelig for at han fikk den puta på seg mens han var såpass liten, og at han ikke måtte ha hatt den på nå som han er aktiv. Men allikevel så var det ikke noe morsomt å bruke den puta. Jeg følte ikke at jeg fikk nok nærkontakt med han, fordi den puta ble litt i veien. Det var vanskelig å bære på han, og det var vanskelig å vite når bleia hans var full. Han fikk nesten aldri på seg de klærne han hadde heller, fordi det var jo ingen ting som passet til den puta, og dessuten så var den puta veldig varm så jeg fikk beskjed om å ikke bruke så mye klær på han. 

Det var ikke så enkelt for han å lære seg å ligge mye på magen å sånt med den puta på heller, så alt ble så frustrerende! Jeg må si at jeg er utrolig imponert over de som må leve med putebarn i mange måneder. For det var ikke bare enkelt med den puta. Det var mye jobb med den puta på. Og det er jo ganske mye jobb med småbarn fra før av, så det er ikke noe rart jeg ble frustrert. Jeg husker jeg ble overlykkelig når jeg fikk høre at hoftene hans var kjempe fine igjen på etterkontrollen, og at han kunne få puta av seg. Han ble også mye roligere når han fikk av seg puta, det ble som at jeg fikk en helt ny baby. 

Men jeg er glad nå i ettertid at han brukte den puta, for det ville ha vært mye verre om han hadde fått stor hoftefeil når han ble eldre. Dem sa jo det til meg at hvis jeg ikke hadde brukt puta på han, så kunne han ha fått det veldig vondt når han ble eldre.

 

 

 

4 Kommentarer

livetmitt93

06.04.2018 kl. 16:27
bra ting gikk bra:)
livetmitt93: Ja <3

Marcela

16.04.2018 kl. 22:58
Ting ordne seg alltid. Minsten lå også seteleie og ble haste keisersnitt. Også hadde kontroller med hoftene hans. Alt er bare bra
Marcela: Så bra alt endte bra med deg og din gutt ;-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no