hits

En barnefri helg

  • 15.04.2018 kl.20:00

Nå i helgen så har jeg hatt barnefri, på lørdag så hadde jeg faktisk barnefri fra alle tre ungene. Det var både litt godt og veldig uvandt. Jeg hadde jo ikke ordnet noen planer for helgen, så jeg holdte først på å flyge på veggen fordi jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre. Jeg fikk i hvert fall slappet av litt på dagen, også endte det opp med at jeg ble med venninna mi ut på en kjøretur mens jeg drakk litt alkohol. Og jeg må bare si herregud så mange raringer det er som er ute på byen i Hamar på lørdager, haha. Lørdagskvelden endte i hvert fall veldig bra, selv om den var litt kjedelig på dagen når jeg først fikk barnevakt. Jeg må i hvert fall si det at jeg er veldig glad for at jeg har barn. Jeg synes ikke det er noe morsomt de gangene jeg har barnefri, med mindre jeg noen eksakte planer, i går så skjedde alt bare spontant. 

 

I dag så reiste jeg bort hos moren min kort tid etter at jeg sto opp. Niklas begynt jo å gråte litt med engang han så meg igjen, men ga seg fort etter at han hadde fått litt kos. Det har vært veldig uvandt for oss begge to å være fra hverandre når det er rundt 4 måneder siden sist. Men vi begge har litt godt av det. Han er veldig mammadalt noe som gjør det litt slitsomt når jeg ikke kan gå ut av døra engang før han begynner å gråte. Bare han ikke ser meg så begynner han å gråte veldig ofte, så da er det greit med noen timer/dager fra hverandre bare det ikke skjer for ofte. 

Vi ble også med mamma og grillet ute i dag. Det har vært så mange fine og varme dager nå i det siste, så det er rett og slett deilig å være ute. Nå så er det jo prat på at det skal bli enda varmere, og at vi kommer til å få en kjempe fin sommer - jeg håper det er sant!

Joachim og Marius kom hjem litt senere på dagen, så nå er det bare å nyte den siste kvelden før hverdagen er tilbake i morgen!

2 Kommentarer

livetmitt93

15.04.2018 kl. 20:09
så koselig, greit med litt fri inni mellom og:)
livetmitt93: Ja det er litt godt inni mellom det. Vi alle trenger vel litt frihet iblant ;-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no