hits

Jeg har begynt med piller

  • 16.04.2018 kl.11:29

 

Nå har jeg begynt med noe av det verste jeg vet, nemlig tabletter (vitaminer/mineraler) og selvfølgelig kostholds tillegg så håret mitt skal bli fyldigere og lengre. Det er ikke det at jeg går på sånne tabletter som er problemet. Vitaminer og mineraler er noe jeg trenger i kroppen fordi jeg er utslitt å trenger litt ekstra i kroppen som de fleste treng, spesielt nå som det har vært vinter. Det er småtteri jeg har hatt alt for lite av i kroppen i mange år som jeg kan huske, og det er ikke alltid det hjelper å ta tabletter. Det som er det verste for meg med å gå på tabletter, er fordi jeg nesten ikke klarer å svelge store tabletter. Jeg klarer ikke å svelge uansett hva slags drikke jeg prøver å svelge ned med. Jeg har aldri hatt problemer med å ta tabletter før jeg ble gravid med Niklas, og det har ikke gitt seg. Jeg klarer det litt bedre nå enn når jeg gikk gravid, men jeg sliter ekstremt enda, haha!

 

Jeg vil i hvert fall teste ut de tablettene her får å se om jeg får enda mer energi i kroppen, også vil jeg jo se om de andre tablettene er effektive så håret mitt blir lengre og fyldigere. Jeg måtte klippe litt av håret mitt her om dagen fordi håret mitt er så slitt. Og jeg har alltid slitet med å miste litt hår, jeg røyter ekstremt mye så er man i hus med meg eller i nærheten av meg i det hele tatt, så kan man regne med at man får ett hårstrå eller to på seg etter meg, haha. Barna mine derimot synes det er sykt irriterende, haha stakkar barn sier jeg ;-) Det har liksom ikke blitt noe bedre av at jeg har gått gravid engang til, så jeg håper jo at de tablettene også hjelper litt mot det. Det verste er også at jeg har fått så mye babyhår, det hadde jeg ikke før - eller jeg hadde det for mange år siden, men har ikke hatt det på en god stund, men litt etter fødselen så kom babyhårene frem igjen. Så nå er det bare å håpe på at de tablettene hjelper på. For jeg lengter etter masse energi, og jeg vil ha langt og fyldig hår, og håper selvfølgelig at jeg kan bli kvitt babyhårene mine ;-)

5 Kommentarer

Katharina

16.04.2018 kl. 12:03
Du må si i fra vist tabletten til håret funker, da vil jeg teste de ut jeg også :P

Jeg har aldri røytet så masse som jeg gjør nå etter at jeg gikk gravid, å selv om jeg sluttet å amme for noen mnd siden så røyter jeg like masse liksom. Skal det aldri ta slutt?
katharina: Hehe, ja jeg skal si ifra på bloggen ;-) Ja det er helt forferdelig å man begynner å røyte når man har fått barn, jeg aner ikke hvor lang tid det tar før det slutter hvis det i det hele tatt slutter, hehe ;-)

livetmitt93

16.04.2018 kl. 15:22
kjekt med vitaminer:)

Katharina

16.04.2018 kl. 19:43
Håper virkelig det gir seg snart i alle fall :P Ser jo ikke ut i dusjen når man er ferdig :P hahah
Katharina: Hehe, ja er det samme her, det er helt forferdelig :-P

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no