hits

Tina Andreassen | Mer enn bare en mammablogger

Gratulerer med 6 årsdagen, Marius♥

  • 28.02.2018 - 11:00

 

Herregud så fort tiden har gått på alle de seks årene.  I dag så er det allerede 6 år siden jeg fødte Marius. Han begynner allerede på skolen til høsten, og jeg synes ikke det er lenge siden han begynte i barnehagen. Jeg husker så mye små ting ifra da han ble født, at det skulle tro at det nettopp har skjedd. Jeg er så glad for de småe øyeblikkene jeg har fått med meg i livet hans. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg er mammaen til en så utrolig god gutt. 

Han er så godhjertet, og en gutt med mye humør i seg. Det går nesten ikke an å være i dårlig humør sammen med den gutten her. Jeg er så utrolig stolt over å kunne kalle meg for moren hans. Han for også mammaen sin til å føle seg så utrolig bra. Han sier så ofte at mammaen hans er fin, og at han elsker meg og at han er så glad for at jeg er mammaen hans, det smelter jo hjerte mitt helt♥ Han er også en så utrolig flink og god storebror for Niklas, og han tenker mye på begge brødrene sine, og setter virkelig pris på både storebroren sin og lillebroren sin, og det er jeg så utrolig glad for. Han har blitt så omsorgsfull, men samtidig så er det en liten pøbel i han. Det kan lyse faenskap i øyene hans, haha. Men han er en herlig gutt, som er blid stortsett hele tiden. 

Mamma elsker deg♥

Bursdag selskapet til Marius og Aksel 6 og 3 år gamle

  • 25.02.2018 - 19:24
 

Da er bursdagssfeiringa over for denne gang. Det har vært en koselig dag med familien samlet. Marius ble fornøyd med det han fikk, og det samme var min lillebror Aksel, som feiret bursdagen sin sammen med Marius. Det er helt sykt og tenke på at det snart er 6 år siden Marius ble født. Han fyller jo 6 år på onsdag. Nå er det en liten stund til neste bursdag. Neste gang så er det faktisk jeg som fyller år, men det er heldigvis ikke før i mai! ;-)

Ha en fin søndag!

Tina, alenemamma til tre som 22åring

Er alenemamma til tre gutter i en alder av 22. For kontakt så skriv til meg på epost - tinaandreassen@outlook.com

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no