hits

Små ting kan gjøre forandringer - spisebordet mitt ble som nytt

 • 23.03.2018 kl.10:26

Nå har jeg endelig fått ordnet litt på spisebordet mitt. Jeg hadde noen brune litt stygge stoler til spisebordet. Det var litt farge på de stolene, og setene var grønne. Jeg har lenge hatt planer om å male stolene og skifte trekket der man sitter. Men så fikk jeg høre av mamma at dem hadde trekk og sånn til å ha på spisebord stolene på wish, så jeg gikk innpå den appen og fant noen trekk. Jeg må si jeg ble veldig imponert og veldig fornøyd med resultatet, og følte rett og slett at jeg hadde fått helt nye stoler. Nå mangler jeg bare å få pusset ned bordet litt, og da vil nok spisebordet mitt bli perfekt ;-)

 

 

 

 

Jeg har ikke tatt noen bilder av stolene før, men fant igjen ett bilde der stolene er synlig som dere kan se her

De stolene var ikke fine. Men det er altså ikke så mye som skal til for å fikse opp litt, så det blir finere! Jeg er i hvert fall veldig fornøyd nå!

 

 • 23.03.2018 kl.10:26
 • Hus/interiør
 • 1 kommentar
 • Dette skulle ha blitt gjort for lenge siden

  • 20.03.2018 kl.12:06

  Nå om dagen så er det så godt å være ute. Det kjennes virkelig ut som at våren har kommet på ordentlig. Jeg håper bare at dette er noe som kommer til å vare og at det ikke blir skikkelig kaldt ute igjen. Det har skjedd i to dager i hvert fall nå, da jeg har gått ut for å starte bilen før vi skal reise, at jeg faktisk har fått et så kalt "varmesjokk" når jeg har gått ut at døra. Jeg har forventet at det skal være kaldt, men istedenfor så har jeg fått sola på meg og den varmer veldig til og med på morgen, og det elsker jeg. Nå kan vinterdepresjonen bare gå si vel ;-)

  Jeg merker allerede at jeg har begynt å få det så mye bedre fordi vi har gått mot lysere tider. Og det er så herlig. Jeg har endelig fått igjen masse energi å orker å gjøre ting. I vinter så har jeg ikke hatt energi til å gjøre noe som helst. Jeg har også en tvstue i huset her som gutta skal bruke. Jeg har ikke hatt ork til å ordne til dem tidligere, men nå har jeg endelig fått gjort det, og det ble så mye bedre i den stua, så jeg kjente at jeg fikk enda mer motivasjon til å gjøre enda mer i huset her. Så de nærmeste dagene så skal jeg på ikea en tur å få kjøpt inn litt smått med noe nye pyntegjenstander og få litt sommer stemning i huset!

   

   

  Beklager for dårlige telefonkamerabilder, men kameraet mitt er strømtomt!

  I teorien så har jeg hatt planer om å ordne til en tvstue her for mange år siden, men jeg hadde ikke fått tak i en tv til, og ikke hadde jeg noe barna mine kunne spille på, men så fikk jeg ny tv litt etter jul engang, eller på ny året. Og guttene fikk litt diverse spill ting av broren min hos pappa, så da ble det bra. Da slipper jeg å se på all den spillinga, og alle de filmene de vil se på hele tiden. 

 • 20.03.2018 kl.12:06
 • Hus/interiør
 • 3 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no