hits

Tina Andreassen | Mer enn bare en mammablogger

Nå høres jeg sikkert gal ut?!

  • 06.03.2018 - 22:19

Nå skal jeg innrømme en liten hemmelighet for dere. Jeg har visst det lenge, men har holdt det godt inne i meg selv.

Jeg har i mange år hatt en diger murvegg foran meg som jeg har gjemt meg litt bak. Jeg har aldri turt å være meg selv 110 prosent. Det er litt sykt at jeg ikke har turt å være den jeg egentlig er, men jeg har vært redd for å vise hvem jeg faktisk er, rett og slett fordi jeg har vært redd for hva folk skal mene om meg. Nå vil jeg ikke være redd lenger. Jeg er 22 år, snart 23 å da er det på tide å vise den sanne meg før det er for sent. Jeg vet fremdeles ikke 100 prosent hvem den ekte Tina er, men jeg merker at jeg begynner å komme frem litt etter litt etter at jeg ble singel av en eller annen merkelig grunn. 

Det høres jo sikkert veldig dumt ut, men det er noe med det. Og jeg tviler sterkt på at jeg er den eneste personen som har hatt det sånn. Jeg tror ikke engang at foreldrene mine engang vet hvem jeg faktisk er. Det er sykt det. Jeg vet ikke om noen i familien kanskje har sett en liten forandring i meg, men jeg merker allerede at jeg har begynt å forandre meg litt. Ikke mye kanskje, men litt. Å mer blir det!

Jeg har begynt å høre en god del på musikk i det siste, og jeg har begynt å høre litt smått på det jeg hørte på for mange år siden, og selvfølgelig litt annet. Og da fikk jeg en merkelig følelse i kroppen, og kom litt tilbake til den lille meg som gjemte seg for den store verden, men som turte å være meg selv på soverommet mitt sammen med mine nærmeste venner. 

Jeg må jo høres helt gal ut :-O Men uansett jeg håper jeg kan tørre å vise hele verden hva slags person jeg egentlig er. Jeg er egentlig ikke den beskjedne jenta som vil gjemme seg å ikke bli hørt. Det er helt motsatt. Jeg vil egentlig bli sett, og jeg vil selvfølgelig bli hørt. Men jeg er redd for å ikke bli hørt, så da har jeg heller holdt kjeft.. Og jeg vil bli sett og jeg elsker oppmerksomhet. Det er jo en grunn for at jeg faktisk sitter og blogger. Alle de som blogger vil bli sett og vil bli hørt, eller så hadde man ikke blogget for å si det sånn! Jeg merker bare at det er noe som skjer med meg om dagen, og jeg elsker den retningen jeg tar. Jeg er ikke like redd for ting lenger, og jeg har fått opp selvtilliten min så utrolig mye i det siste. Den har vært langt nede i mange år nå for å være ærlig.


Jeg har nok trengt litt av den alene tiden med meg selv i det siste. Og enda mer alene tid får jeg, og det er så bra på mange måter. For da har jeg tid til meg selv, og jeg har tid til å finne frem til den ekte meg, den personen som det er meningen at jeg skal være. 

Tina, alenemamma til tre som 22åring

Er alenemamma til tre gutter i en alder av 22. For kontakt så skriv til meg på epost - tinaandreassen@outlook.com

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no