Alkohol drikking rundt barna på 17.mai

Nå nærmer det seg 17.mai feiring, og jeg hører at det har blitt en trend for alle å ha shampagnefrokost, å det er noe mange gjør selv om de har barn i nærheten. Det er helt greit at de som ikke har barn i nærheten av seg gjør det, men de med barn synes jeg burde holde seg unna alkoholen.

Mange barn gruer seg til høytider fordi det blir masse drikking rundt dem, og sånn skal det ikke være. Barn skal glede seg til sånt, og ikke grue seg fordi dem er redde for at foreldrene skal oppføre seg annerledes. Det er ikke så mye alkohol som skal til før barn merker at det er noe annerledes med foreldrene. Det er ingen barn som føler seg trygge rundt fulle mennesker. Og det forstår jeg veldig godt – til og med jeg liker ikke å være rundt fulle mennesker når jeg ikke har drukket noe selv, så da kan man jo tenke seg hvordan det føles for ett lite barn. Selv om foreldrene ikke merker at de er beruset av alkoholen, så merker barna det veldig fort uansett. Så jeg mener at de som har barn burde legge bort alkoholen og eller kose seg med barna, også får de heller drikke når barna ikke er tilstede!

Med det så håper jeg at alle kommer til å få en fin 17.mai feiring, og at alle barn kommer til å få glede av den dagen da de kan kose seg masse med is og ha det kjempe gøy uten at de trenger å bekymre seg over fulle foreldre.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg