Endelig tilbake til vanlige rutiner

Nå er hverdagen her igjen, å det skal jeg innrømme var veldig godt. I går kveld så fikk jeg ikke sove, og jeg var livredd for å ikke våkne opp av vekkeklokka. Jeg tror jeg skrudde på 6-7 alarmer for å være sikker på at jeg skulle klare å stå opp i dag. Jeg kom meg da opp å det var veldig tungt å stå opp så tidlig igjen. Jeg var så trøtt, å det var han minste i huset å, for han måtte vekkes.

Jeg må si jeg var litt spent på hvordan det var å sende han i barnehagen igjen etter så lang tid, men det gikk overraskende bra. Jeg satte han ned ved matbordet i barnehagen å ga han matboksen hans, og da var han klar for barnehagestart igjen. Jeg tror det vil bli godt for Niklas å komme tilbake til lek i barnehagen sammen med andre barn på hans alder igjen.

Det  har vært en koselig å avslappende juleferie, men nå tror jeg vi alle har godt av å komme inn i de vanlige rutinene igjen. Nå er det jo bare i dag å i morgen det er hverdag før helga igjen, men bare de to dagene tror jeg gjør om mye før helga igjen. Helga tror jeg også vil bli veldig avslappende for da har jeg bare han minste i hus.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg