Fordelene med å være i ett forhold

For en liten stund tilbake så delte jeg fordelene med å være singel, men nå tenkte jeg at jeg kunne ta en liten vri på det og skrive opp fordelene med å være i ett forhold. Du kan lese om fordelene med å være singel HER!

Jeg er jo singel, og synes det er veldig godt, men inni mellom så savner jeg det å ha noen også. Så det er vel egentlig både fordeler og ulemper med å være singel.

Bedre økonomisk
Når man er i ett forhold og da spesielt hvis man bor sammen, da deler man jo på noen av utgiftene og man deler litt på penger til mat. Så man sitter jo igjen med litt ekstra penger når man deler på så og si alt.

Noen å tilbringe tid sammen med
Når man er i ett forhold, så har man alltid noen å være rundt. Man slipper å bli sittende alene om kveldene og i helgene.

Noen å finne på ting sammen med
Når man er i ett forhold så har man en man kan finne på ting sammen med, både med og uten venner. De vennene jeg har er i ett forhold, så det hadde vært litt bedre å hatt en å være sammen med så jeg slipper å være det tredje hjulet på vogna.

Du har en som er der for deg
Når man er i ett forhold så har man alltid en som er der for deg. Du føler deg på en måte litt tryggere enn når du blir helt alene. Om det skulle skje noe så har du en som er der for deg.

Livet blir mer stabilt
Når man er i ett forhold, så blir alt litt mer stabilt. Jeg som har barn merker i hvert fall godt på den. Jeg føler ikke at livet mitt er helt komplett før jeg har fått meg en partner å dele hverdagen med.

En å dele senga med
Jeg elsker egentlig å ha hele senga for meg selv, men det føles litt tryggere å ha noen ved siden av seg. Og det å sovne sammen med den du elsker, og det å våkne opp igjen med den du elsker, det er en god trygghets følelse.

Jeg kommer ikke på noe mer, men det er sikkert mye mer å. Og jeg så nettopp nå at jeg hadde mer på fordeler med å være singel, enn i ett forhold, haha!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg