Fordelene med å være singel

Nå har jeg vært singel i 1,5 år ca, og jeg skal jo innrømme at det har hatt sine fordeler å være singel også. Noen tenker sikkert at det er fælt å være alene, for det gjorde nemlig jeg også – helt til jeg hadde vært singel en stund å skjønte det at det ikke er så ille allikevel.
Fordelene med å være singel –

Ha hele senga selv –
Jeg skal innrømme at det har vært veldig godt å ha hele dobbelt senga for meg selv. Det hender seg at jeg bruker litt mye plass i senga, så det var ofte jeg fikk høre at den andre ikke hadde plass fordi jeg lå helt oppå han, så han ikke fikk sove ordentlig, haha. Slipper det problemet nå.

Kan bestemme alt selv –
Det er litt godt at jeg kan bestemme alt jeg vil uten at noen skal si noe som helt om det. Er det en ting jeg vil, så kan jeg bare gjøre det uten å høre hva den andre mener.

Kan gjøre hva man vil –
Det blir jo forsåvidt akkurat det samme som punktet over når jeg tenker meg om, men uansett så kan man bare gjøre ting uten at det er galt. Man kan rett å slett gjøre akkurat hva man ønsker til en hver tid uten at noen andre skal si noe på det.

Har ingen forpliktelser –
Ser du noen du synes ser veldig bra ut, så er det frittfrem hvis dere begge er single. Og man kan drive på akkurat sånn man vil. Noen liker å flørte rundt og drive på, og det kan man gjøre hvis man er singel. Jeg er ikke den type jenta som gjør det uansett, men om jeg hadde hatt lyst så hadde det vært frittfrem.

Kan tenke mer på seg selv –
Når man er singel så har man bare seg selv å tenke på. Jeg har barn så jeg har de å tenke på også, men da slipper jeg å ha enda en å tenke på, og inni mellom så er det litt godt.

Kan se på hva man vil, akkurat da man vil –
Den er veldig deilig. Det å bare kunne ligge i sofaen å velge hva som skal være på tven, om det er en film eller en serie uten at noen andre skal sitte å si at “den filmen/serien gidder ikke jeg å se på, finn noe annet” Det er litt irriterende, men som singel så slipper man den.

Kan spise hva man vil, akkurat når man vil –
Uansett forhold eller ei, så har jeg alltid spist det jeg vil akkurat når jeg vil. Men om jeg skal lage en middagsrett så slipper jeg at den andre skal klage på den retten jeg vil ha.

Kan bruke så lang tid man vil på badet –
Når man er singel så kan man bruke så lang tid man vil på badet, uten at den andre skal mase på når du er ferdig.

Slipper å stresse hver gang man skal bort –
Skal man bort på noe så er det bare å ordne seg uten å måtte stresse. Det er så typisk mange menn, og begynne å mase på at vi skal dra så fort han er klar, mens vi jenter kanskje bruker litt tid på å komme oss ut av døra.

Så det er ikke alltid det er så negativ å være singel heller. Jeg kan ærlig innrømme at jeg begynner å like singel livet bare mer å mer, og ordet forhold skremmer meg litt egentlig. Men det handler nok mye om hva jeg gikk igjennom i fjor.

2 kommentarer

Siste innlegg