Hadde ikke trodd jeg ville si dette

Nå i det siste så har jeg vært veldig borte vekk fra alt med sosiale medier å gjøre. Jeg skjønner ikke hva som har skjedd meg meg, haha. Jeg som alltid pleier å være mye innpå blogger, snapchat og instagram – Nå i det siste så har jeg ikke fulgt med på noe som helst.

Men jeg har i hvert fall begynt med oppussing igjen, og nå som jeg har begynt på igjen, så føler jeg at jeg har fått ett helt nytt hjem igjen, å det føles så utrolig godt. Jeg merker at jeg er ei som virkelig liker forandringer, og da spesielt i hjem. Jeg synes det er så gøy å drive på i huset mitt om dagen at dere aner det ikke engang.

Det er ikke ofte jeg koser meg når jeg driver med oppussing, men akkurat nå gjør jeg det, fordi det blir så totalt forandret å det gjør hele oppussinga veldig gøy. Jeg finner bare ut mer og mer jeg vil gjøre, og når jeg får de fargene jeg vil ha på veggene så får jeg mer inspirasjon til å interiøre de rommene. Nå er det jo kjøkkenet som straks er ferdig, og da begynner neste prosjekt så og si med engang, og det er kjempe gøy!

4 kommentarer

Siste innlegg