Har så merkelige drømmer om dagen – i natt fødte jeg ei jente

Det er så mange rare drømmer man kan ha om nettene. Jeg har av en merkelig grunn drømt mye om graviditeter i det siste, og kreft av alle ting. Her en natt så drømte jeg at jeg hadde fått kreft, men jeg måtte undersøke meg for graviditet før jeg kunne fortsette kreftkuren, og det visste seg at jeg da var gravid, også våknet jeg til rett etterpå.

I natt så hadde jeg nesten den samme drømmen, bare at i natt så hadde jeg ikke kreft. Jeg var gravid og fødte plutselig ei jente som ble kalt for Isabella. I drømmen så var den lille jenta utrolig fin, og jeg aner ikke hvem faren var, for han var ikke innblandet i drømmen i det hele tatt. Jeg var helt alene med barnet, også våknet jeg samtidig som jeg liksom våknet etter enn natt i drømmen, så det var nesten litt krise når jeg fant ut at jeg faktisk ikke lå på noe sykehus, og at det ikke fantes noe baby, haha. Herregud, jeg skjønner ikke hvorfor jeg har sånne drømmer nå.

Jeg har jo ikke lyst på flere barn en gang, og det er ikke engang sikkert at jeg er i stand til å bære frem noen flere barn i det hele tatt. Så hvis jeg skulle ha fått ei lita jente så måtte jeg kanskje isåfall ha adoptert en baby. Jeg har bare så mange rare drømmer som jeg husker om dagen. Jeg har lest litt om det, og det kan tyde på at det er en forandring som skjer i livet mitt om dagen, eller at jeg har lyst til at det skal skje en forandring med livet mitt. Det er i hvert fall veldig spesielt å ha så mange drømmer, og de fleste drømmene handler om død, sykdom, graviditet og kjærlighet! Hva det skal bety har jeg ingen aning om sånn egentlig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg