Hvordan komme over eksen

For en god stund siden så gikk jeg igjennom verdens verste kjærlighetssorg. Jeg har hatt det så vondt at jeg klarer ikke å beskrive de smertene jeg satt med engang. Jeg gråt hver eneste dag i flere måneder, så ille at jeg hver eneste dag gråt meg til søvn. Jeg har aldri hatt så stor kjærlighetssorg noen gang. Jeg hadde det ikke bra med meg selv før i august i fjor engang. Det var da jeg begynte å få det bra med mitt eget selskap, og skjønte det at jeg ikke trenger noen. For det var nok det som gjorde bruddet vondt. Det å tenke på at jeg måtte være alene.

Men her er noen tips som har hjulpet meg på veien!

– Ikke tenk på fortiden
Det var nemlig en feil jeg gjorde mye på førsten av bruddet. Jeg gikk bare å tenkte på alt det positive vi hadde før, og det gjorde bare til at bruddet ble verre, å at jeg bare lengtet til slik vi hadde det for en god stund siden. Så mitt første råd er å ikke tenke så mye på det som har skjedd i fortiden. Når jeg sluttet å tenke så mye på det som hadde skjedd, men heller fokuserte på hvordan ting er å heller se fremover, så fikk jeg det mye bedre med meg selv med engang.

– Ta deg tid til å sørge
Det høres sikkert bare dumt ut, men det hjelper på å slippe følelsene sine løst og bare få ut alt av følelser i hele kroppen. For det er nemlig etter at du har fått sørget litt du faktisk kan komme deg videre å få det bedre.

– Ikke sitt å tenk på h*n hele tiden
Det er lettere sagt enn gjort, det kan jeg love deg. Men prøv så godt du kan å tenke på noe annet enn eksen din. Og for all del, ikke hør så mye på de sangene du hørte på mye når du var i ett forhold. Og ikke sitt å se på masse bilder av dere sammen, eller minner ifra da dere var sammen. Da vil man bare gjøre alt vondt verre.

– Skriv ned alle de negative følelsene dine
Den har også hjulpet meg en del. Jeg skrev ned alt jeg tenke, og fikk virkelig ut alt jeg hadde på hjertet. Jeg kjente jeg ble lettere allerede etter at jeg var ferdig med å skrive ned alt. Så den er virkelig verdt å prøve. Den kan hjelpe mot alt, ikke bare mot kjærlighetssorg, men mot mye annet også.

– Bruk vennene dine eller familien din
Hvis du har det vondt, så prøv å finn på noe med vennene dine for å tenke på noe annet. Jeg har brukt barna mine til å tenke på noe annet, og det har hjulpet på mye. Jeg har nemlig ikke mulighet til å bare finne på alt mulig uten barna til stedet, så for meg så var det enklere å legge alt fokus på barna mine istedenfor vennene mine.

Prøv også å tenk på alt det negative som har vært i forholdet istedenfor å bare tenke på de positive tingene som har vært i forholdet!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg