Noen grunner til å like vinteren

Jeg er ikke  noe glad i vinteren i det hele tatt, men vinteren har jo noen godsider også. Vinteren kan jo være litt koselig også, selv om jeg er utrolig lei akkurat nå. Men man mæ jo bare gjøre det beste ut av vinteren.

Her er noen punkter som er koselig med vinteren!

Uteaktiviteter
Om vinteren er det utrolig morsomt å ha med seg barna ut å ake. Barna er mer glad i vinter enn meg for å si det sånn. Barna synes det er koselig å være ute å stå på skøyter, og lage snøhuler.

Kakao
Det å kose seg med varm kakao om vinteren er utrolig godt, eller bare det å drikke varme drikker i det hele tatt. Det er veldig koselig om vinteren.

Film og peiskos
Sitte inne under ett pledd å se på masse filmer på tven, og høre peisen knitre. Det er jo utrolig koselig. Noen ganger kunne jeg ønske at jeg kunne ha vært på en hytte og kost meg der. Når jeg var liten så var jeg endel på hytta, der vi koste oss kjempe masse.

Kvalitetstid med venner og familie
Det og sette av masse tid sammen med familien eller venner, og spille litt kort spill eller brettspill med tente lys, eller det å sitte å snakke sammen og bare kose seg i varmen. Eller være ute sammen med venner og bade i badestamp eller noe, det hadde jo vært skikkelig kos.

Snøen er fin
Snøen er jo utrolig fin å se på selv om den er så kald. Jeg synes jo at det er utrolig fint og lyst ute når det er snø, det skal jeg innrømme.

Det er helt sikkert flere punkter å, men dette var det jeg kom på.

Har delt ett lignende innlegg før også, men det handler om hva jeg ikke liker om vinteren. Du kan lese det HER

1 kommentar

Siste innlegg