Oppussing – kjøkken

Med engang jeg fikk nøkkelen til huset mitt så begynte jeg å male kjøkkeninnredningen, og når jeg drev på med det så ble jeg så lei av å drive på innpå kjøkkenet så jeg begynte med andre ting som var viktigere å få gjort før jeg flyttet inn. Jeg hadde alltid lyst til å male kjøkkenveggene, men tenkte som så at det var ikke viktigst før jeg flyttet inn.

Nå i dag så fikk jeg endelig reist å kjøpt inn litt maling, så da fikk jeg endelig malt kjøkkenet akkurat slik jeg ville ha det. Jeg har sittet lenge å tenkt frem å tilbake på hvilken farge jeg ville gå for innpå kjøkkenet mitt. Jeg har nå helt hvit innredning og hvite hvitevarer så da ville jeg gå for en mørk vegg. Og jeg må si jeg er så utrolig fornøyd. Jeg har virkelig funnet riktig farge på kjøkkenet.

Jeg har bare tatt ett strøk i dag, så må jo male mer i morgen, og jeg gleder meg allerede til å fortsette. Nå mangler jeg snart bare å male rommene til de to små guttene, også skal jeg ordne badet og gangen. Jeg gleder meg til jeg er helt ferdig med oppussinga.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg