Sånn kan du få det livet du ønsker deg

Er det en ting jeg har lært så er det at man lærer noe om livet hver eneste dag som går. Når jeg var ung så tenkte jeg ikke så mye på hva slags handlinger jeg tok, å sånn tror jeg det er med de fleste barn. Nå som jeg er voksen å har fått barn så har jeg lært så utrolig mye om livet, og hvordan man kan få det livet man drømmer om.

Må tørre å ta sjanser
Man nå alltid tørre å ta noen sjanser i livet. Man kommer faktisk ikke så langt av å ikke tørre å ta sjanser i livet – sånn som å tørre å være seg selv, selv om du kanskje er litt annerledes enn andre. Vil du begynne å jobbe med noe sprøtt som ikke er så veldig vanlig, så ta sjansen. Vil du flytte til drømmeplassen så gjør det. Man må tørre å teste ut saker før man vet hva man virkelig vil, om du vil noe som er langt utenfor din egen komfortsone, så bare ta sjansen. Det er det livet dreier seg om. Hvis ingen hadde tatt noen sjanser, så hadde ikke alle kommet så langt som det mange har gjort.

Du må selv satse på det som gjør deg lykkelig
Veldig mange gjør ting som gjør andre glade, men tenker ikke noe over å gjøre seg selv lykkelig. Sånn har jeg vært i lang tid selv, men det er ikke sånn det funker. Selvfølgelig er det fint at du vil at andre skal være stolt av deg, og gjøre det andre forventer at du skal – men det aller viktigste visst du skal være lykkelig er å gjøre det du vil, for at du skal bli lykkelig. Vi er alle forskjellige, og har forskjellige behov. Tenk på deg selv før du tenker på andre, og ikke omgi deg alt for mye med personer som får deg ned, vær heller med de som vil deg alt godt.

Tenk stort, og drøm deg frem
Det er mange som ikke tørr å drømme og satse på det man virkelig vil i livet, fordi alt for mange tenker at det man drømmer om aldri kommer til å skje. Men sannheten er at vi alle kan få til akkurat det vi vil vis vi bare vil det nok. Vi må tørre å drømme stort, og ta ett skritt om gangen, og etter vært så har vi plutselig det livet vi alltid har drømt om.

 

4 kommentarer

Siste innlegg