Ukens spørsmål – hva gjør du hvis sønnen din får barn om 4-5 år ++

Nå er det klart for å svare på spørsmålene deres igjen. Jeg prøver å svare så godt jeg kan, så det er bare å stille de spørsmålene dere har. Kan hende at jeg svarer på noen spørsmål i kommentarfeltet, eller så svarer jeg neste søndag igjen.

Hva slags tanker har du om at Joachim snart er like gammel som du var da du fikk ham?
Det er veldig spesielt å tenke på, det skal jeg innrømme.

Hva gjør du hvis han setter barn på ei jente og du blir bestemor om f.eks 4-5 år?
Det hadde vært litt crazy da, bestemor på 27-28 år, da andre vanligvis får sitt første barn hehe???? Husker jeg fulgte med på de første bloggene du hadde for 10 år siden, hyggelig at du har startet igjen 
Først å fremst, så koselig å høre at du har fulgt med på meg før også 😉 Over til spørsmålet. Hadde han gjort det så hadde jeg nok blitt litt sur for da hadde han bare vært rundt 14, 15 år gammel, og han vet hvor vanskelig ting har vært for meg. Jeg har alltid pratet med han om hvordan det har vært for meg. Men det er jo ikke alltid at beskyttelse bruken fungerer, så jeg hadde nok støttet han å hjulpet han så godt jeg kunne. Men jeg håper at han ikke kommer til å få barn før han er voksen nok til å klare det ansvaret og at han er i et stabilt forhold først. Så jeg håper at han klarer å beskytte seg ordentlig. Han sier hele tiden nå også at han ikke vil ha barn, det har han sagt siden han var 7-8 år men det kan jo alltids forandre seg, haha. Ikke akkurat en avgjørelse han klarer å se for seg når han bare er 10 år.

Hvordan har du råd til å betale lånet som arbeidsledig?
Som jeg nevnte sist søndag, så leier jeg ut en del av kjelleren min, så jeg får en inntekt der, som rett og slett betaler litt av lånet mitt, samtidig så får jeg noe som kalles bostøtte fordi jeg ikke har en stabil inntekt og ikke har nok i inntekt.

Har ikke faren de to minste noe?
Nei

Har du piercing og tatoveringer?
Jeg har piercing i tunga bare. Har hatt i leppa og i øyenbrynet for mange år siden. Men jeg har aldri hatt tatovering, og har faktisk ikke lyst på nå for øyeblikket heller.

Har du ett øye til noen?
Nei det har jeg ikke.

Hva ser du etter i en gutt?
Utstrålinga på gutten. Jeg liker gutter som har litt selvtillit, men ikke for mye, for da blir dem så høye på seg selv, haha.

4 kommentarer

Siste innlegg