Vi kommer vel til å dø hele gjengen

Nå kan jeg si at jeg føler meg litt paranoid når jeg skriver dette her, haha. Men det står jo så mye rart på nettet om dagen, om at det kommer til å komme en sykdom til Norge som er dødelig. Og det er mye snakk om at det kommer til å bli en terror i Norge igjen. Akkurat den er jeg faktisk veldig sikker på at kommer til å skje også. Det er så mye som skjer med landet våres at jeg tror at hva som helst faktisk kan skje.

Det er faktisk ofte jeg får den tanken på om jeg kommer til å rekke og bli gammel før det kommer til å skje noe drastisk i landet vårt. Mest sannsynligvis så blir jeg nok gammel jeg å, men det er jo ikke noe rart at man tenker sånn. Jeg er egentlig veldig glad for at jeg ikke skal få flere barn. Jeg synes nesten litt synd på de barna som må vokse opp i den verden vi er i nå. Jeg synes alt bare blir verre og verre jo lengre uti året vi kommer. Jeg føler meg veldig negativ nå, men det er jo fakta.

Og det at det er prat på at det kan skje at en stor hacker ødelegger alt det digitale vi har, det å er en litt skremmende tanke, med tanke på at alt snart bare er digitalt. Vi kommer jo ikke til å overleve uten det lenger. Det er synd men sant. Ikke det at jeg tror at det er en så utrolig stor fare, men man vet aldri hva som skjer. For verden vi lever i blir bare sykere og sykere for hvert år. Det ender vel med at hele verden blir jevna med jorda, så vi alle dør.

Haha, nå merket jeg at jeg var utrolig negativ, men det er jo litt fakta også. Jeg må si jeg er spent på hvordan verden er om ett par år.

10 kommentarer
  1. Jeg kan faktisk si så mye at jeg tenker mye av det samme som deg, det har jeg gjort så lenge jeg kan huske.
   Å tror ikke ting blir så mye bedre med den regjeringen vi har nå å den statsministeren som er i dag.

  2. Dø skal vi før eller siden. Ingen har klart å slippe unna akkurat det. Men man vil jo helst slippe å dø på en altfor jævlig måte…

   Ellers veldig enig ang barn: ikke sett en haug til verden. Jeg tilhører en generasjon der 3-4 barn var helt vanlig. Jeg hadde det, stort sett alle naboene også. I dag ville jeg muligens valgt bort barn, eller kun fått ett. Det er flere grunner til det. Verden er ikke som før, det er heller ikke “velferdsgodene” om helsen til foreldre eller barn ikke holder. Akkurat det er litt skummelt…denne fattigdommen folk plasseres i via NAV. Man må kunne tenke på flere sider når det gjelder ting som kan skje en selv eller barna. Dessverre. Tryggheten er blitt borte. Jeg grøsser når politikerne snakker om at folk må få flere barn for å opprettholde velferdssamfunnet. Velferd for hvem? De blir skatteslaver. Og sikkert elendig pensjon om de lever så lenge. De skal vel jobbe til de stuper i en alder av 70-75 år. Jeg har små barnebarn og tenker jo av og til på hva slags liv de vil få.

   1. Nå sier jeg hva jeg tenker rundt det som blir sagt i VG blant annet. Det er jo de som har skrevet om dette her, og jeg sier da hva jeg mener om saken. Det har ingen ting med å være ett dårlig forbilde å gjøre. Det er å få frem fakta om hvor skremmende jeg synes ting har blitt.

      1. Jeg vartfall er ikke interestert i å lese mere om deg, 70% av innleggene dine er negative og man blir i dårlig humør. Jeg sier meg ferdig med å følge med på deg. Du burde ta inspirasjon fra toppbloggerne der de viser hvor positiv en hverdag kan være og ikke bare om deprisjon💁🏻 lykke til videre🤷🏻‍♀️

      2. Ja det er helt greit at du ikke blir på denne bloggen her 😀 Du er rimelig negativ du å 😉 Jeg blogger om mitt liv, og alt i min liv er ikke rosenrødt. Jeg orker ikke å være noen jeg ikke er. Litt kjedelig for de som sliter, at de bare skal lese om at livet er så flott. Det er vikitig å vise at livet ikke bare er positivt.

       Jeg føler meg helt ræva og alene når jeg bare leser at alle andre har det så utrolig fint hver eneste dag. Så jeg synes det er viktig å vise litt av begge sider å ikke bare det positive.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg